Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 19/11/14

Fisketorvet Copenhagen Mall

Fisketorvet Copenhagen Mall

Kalvebod Brygge 59
1560 København V

Åbningstider

Mandag-fredag 10.00-20.00
Lørdag-søndag 10.00-18.00

Kontakt

33 36 64 00
 

 

 

 

  • fisketorvet Foto: Jens Nørgaard Larsenfisketorvet Foto: Jens Nørgaard Larsen
Københavns 54.000 kvadratmeter store shoppingjungle. Fisketorvet er navnet på den store shopping-mall med over 100 butikker, der ligger i smørhullet af København - tæt på offentlig transport og lige ud til havnefronten.

Lige ud til Københavns havnefront ligger den 54.000 kvadratmeter store shoppingjungle kaldet Fisketorvet. Den store shopping-mall har over 100 butikker - den ligger tæt på offentlig transport og har over 2000 gratis parkeringspladser.

Indretning
Her hedder det ikke etager eller niveauer, men derimod det maritime 'dæk'. Et til børn og fast food og to til alt inden for tøj- og skoforretninger, cafeer og spisesteder. I den ene ende findes Pyramiden, hvor der i loftet er bygget en stor glaspyramide, som kan ses helt fra dæk 0. I modsatte ende er Udsigten, og det navn er ikke dårligt valgt. Endevæggen er nemlig af glas fra top til tå, så man herfra kan se ud over kanalerne og byen. Det er også i denne ende, at spisestederne ligger, og her der er åbent, når resten af centeret lukker.

Den udvendige udformning er tegnet af Kiehlers Architects, og interiøret har Kalle Åkerström stået for. Herefter har det været op til de forskellige butikker og cafeer at indrette deres arealer dog med den restriktion, at der ikke må være varer på gangarealet. Det hele skal være pænt, nydeligt og eksklusivt.

Pænt er det også. Gulvene er holdt i hvidt marmor, der er chesterfield-hyggehjørne, og overalt er der gjort meget for at lukke lyset ind. Et af grundprincipperne er, at ligegyldigt hvor du står, skal du kunne se og fornemme dagslyset.

Forretningerne
Fra Pyramiden til Udsigten er det så, at de mange forretninger ligger. Der er over 100 af slagsen. Fra tre scener er der ofte forskellig underholdning, og biografen CinemaxX har ikke mindre end 10 sale, hvor der vises premierefilm. Konceptet er, at shoppingoplevelsen skal krydres med strøgfornemmelser og entertainment.

Butikkerne er en blanding af beklædning, sport, bolig, briller og accessories, dagligvarer, elektronik, fritid, service, sko, biograf og restauranter.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få særpris på luksusoplevelser i byen med AOK Premium

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester