Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 08/06/15

Fisketorvet Copenhagen Mall

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • fisketorvet Foto: Jens Nørgaard Larsenfisketorvet Foto: Jens Nørgaard Larsen
  12  
Midt i København ligger Fisketorvet – Copenhagen Mall - et storcenter, der byder på meget mere end shopping.

Fisketorvet – Copenhagen Mall et ud af blot 6 storcentre i Europa, der har en firestjernet certificering. Gratis aviser, WiFi, regnslag, legeområder, gratis opladning af mobiler, baby lounge og gratis udlån af iPads er bare nogle af de ting, der gør Fisketorvet til et shoppingcenter lidt ud over det sædvanlige.

Et væld af butikker

Også i udvalget af butikker er Fisketorvet godt dækket ind, og med et væld af butikker fordelt på centrets to plan og 57.000 m2 er der noget for de fleste. Populære kæder som H&M, Bahne, Søstrene Grene, Matas og Monki er alle at finde på Fisketorvet, og skal dagligvareindkøbene også klares, kan du lægge vejen forbi Føtex.

Foruden alt fra modetøj og -sko, sportsudstyr, boligindretning, briller og accessories til legetøj, elektronik og skønhedsprodukter, finder du også et byggemarked, apotek og posthus på Fisketorvet.

Spis sundt eller snasket

Spisestederne på Fisketorvet varierer fra klassiske grillbarer og buffetrestauranter til mere hippe restaurantkoncepter, der også sætter sundhed på dagsordenen. Det kunne for eksempel være vietnamesisk fingermad hos LêLê Street Kitchen, caféhygge hos Dalle Valle, salater fra The Green Corner til mexicansk streetfood fra Chinos.

Pull-ups eller popcorn?

De sunde fristelser er oplagte efter træning i Fitness dk, beliggende på Fisketorvets stue og første sal, eller inden en tur i biografen. Fisketorvet huser nemlig også CinemaxX og Nordens første IMAX-biograf med Skandinaviens største lærred på mere end 250 m2, som giver dig en storslået filmoplevelse.

Børnevenlig underholdning

Besøger du Fisketorvet en søndag – hvor alle centrets butikker i øvrigt har åbent – møder du centrets maskot Blæksprutten Bertil, som sammen med sine venner Molly og Mille sørger for sjov og ballade for børn og forældre. Også ved det årligt tilbagevendende arrangement Copenhagen Cooking i august, er der underholdning i børnehøjde ved kokkeskolen, der udfordrer de kræsne smagsløg med inspiration til lækre fiskeretter.

Værd at vide

Hvad enten du er med bus, tog, i bil, på cykel eller på gåben, er det hurtigt og nemt at komme til Fisketorvet. S-togslinjerne A, E, Bx, B, C og H kører til Dybbølsbro Station lige ved Fisketorvet, ligesom buslinjerne 1A, 30 og 65E har stoppested få minutters gang fra centret. Er du i bil, får du tre timers gratis parkering og 2.000 parkeringspladser at vælge imellem.

I Fisketorvets information på plan 1 sidder der personale klar til at hjælpe dig med at finde vej eller informere om aktiviteter og aktuelle tilbud i centret.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.