Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 01/12/08

Faraos Cigarer - Tegneseriebutikken

  • Faraos Cigarer - Tegneseriebutikken. Foto: Peter Helles EriksenFaraos Cigarer - Tegneseriebutikken. Foto: Peter Helles Eriksen
I Klosterstræde ligger en hyggelige tegneseriebutik, hvor man kan lade sig opsluge i stemningsmættede billedfortællinger lige fra klassikere som ”Valhalla” og ”Tintin” til fabulerende japansk manga.

"Faraos Cigarer" er i virkeligheden to butikker (+ en i Lyngby): Dels spil-butikken der har alt fra enorme rollespilssværd og brynjer til bøger, kort og kilovis af rollespilsterninger, og dels den hyggelige tegneseriebutik hvor man kan lade sig opsluge i stemningsmættede billedfortællinger lige fra klassikere som ”Valhalla” og ”Tintin” til fabulerende japansk manga. De to butikker i København ligger dog nærmest side om side, så man kan roligt valfarte mellem dem.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.