Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 01/12/08

Faraos Cigarer - Spilbutikken

  • Faraos Cigarer -Spilbutikken i Skindergade. Foto: Peter Helles EriksenFaraos Cigarer -Spilbutikken i Skindergade. Foto: Peter Helles Eriksen
Hvis betegnelser som ”Pockemon”, ”Warhammer” og ”Dungeons & Dragons” ikke siger dig noget som helst, skal du ikke fortvivle. Smut inden om fantasy-butikken ”Faraos cigarer”, hvor drengene bag disken har helt tjek på både udstyr og historierne.

Hvis betegnelser som ”Pockemon”, ”Warhammer” og ”Dungeons & Dragons” ikke siger dig noget som helst, skal du ikke fortvivle. Smut inden om fantasy-butikken ”Faraos cigarer”, hvor drengene bag disken har helt tjek på udstyr og historier til de kort- og rollespil, den danske ungdom har kastet sin eventyrlystne kærlighed på.

”Faraos cigarer” er i virkeligheden to butikker: Dels spil-butikken der har alt fra enorme rollespilssværd og brynjer til bøger, kort og kilovis af rollespilsterninger, og dels den hyggelige tegneseriebutik hvor man kan lade sig opsluge i stemningsmættede billedfortællinger lige fra klassikere som ”Valhalla” og ”Tintin” til fabulerende japansk manga.
De to butikker ligger imidlertid nærmest side om side, så man kan roligt valfarte mellem dem.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.