Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 14/12/17

Fair Nomad Society

Fair Nomad Society

Store Kongensgade 74
1264 København K

Åbningstider

Open:
Mon-Fri 11-17.30
Sat. 10-14
 

Butikstype

Accessories

Bøger

Interiør

Livsstil

Skønhed og velvære

Smykker

Tøj til kvinder

Økologi

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Alex 14. dec 2017
Senest redigeret af Alex 23. jan 2018

Come join our social tribe!

Fair Nomad Society er beliggende i hjertet af Københaven og er en ny conceptstore der fokusere på bolig interieur, beauty, tøj, acessories, vintage og redesign. Alt med god samvittighed og nøje udvalgt så design, æstetik og ansvarlig produktion går hånd i hånd. Mange af produkterne er Gots og fairtrade certificerede eller upcyclede. En del af produkterne er produceret lokalt eller i Europa og flere af dem finder du kun i butikken i København.

Bag Fair Nomad Society står Pernille Skriver, Charline Skovgaard og Alexandra Winther Høeg som ud over at drive den kollektive concept store hver har deres egen virksomhed:

www.nomadliving.dk “interior from far flung corners of the globe” enestående lamper, træskåle og fade og smukke grafiske tæpper alt håndlavet efter lokale traditioner, hvorfor hvert produkt har et særligt udtryk. Nomad Living interiør giver et personligt ”touch” og varme til det nordiske moderne hjem.

www.nakedsociety.dk Naked Society udvikler produker hvor æstetikken og designet er et miks af lige dele skandinavisk enkelhed, udsøgt håndværk og Afrikansk farverig mangfoldighed. Vores filosofi er ganske enkel at bringe kærlighed og omsorg ud i alle aspekter af vores forretning. Hos Naked Society finder du re-dsign i denim, bolig produkter, tæpper, homewear og en masse mere

www.my-fair-shop.com My Fair Shop er verdens første og største webshop som udelukkende forhandler produkter, der er bæredygtige i en eller anden grad. Hos My Fair Shop finder du eco-friendly Beauty, Fashion og Living produkter, og du kan med ren samvittighed blive klædt på fra top til tå. ”Sustainable to the bone.”

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.