Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 11/09/17

Få københavnsk nostalgi hjem i stuen: Falconer Salen sælger ud af stolene

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Falconer Salen på Frederiksberg skal renoveres, og i den anledning sælges der ud af de gamle stole fra 50'erne.

Hvis man har en svaghed for 50’ernes møbeldesign og københavnernostalgi, kan man nu få lidt af begge dele hjem i stuen. Falconer Salen på Frederiksberg sælger nemlig ud af alle de gamle stole både fra selve salen og balkonen.

Salget finder sted 16. og 17. september på københavner-loppemarkedet Onkel Dannys Loppemarked på Onkel Dannys Plads på Vesterbro.

Læs også: Guide: De 5 loppesupermarkeder

Stolene er fra 1958, hvor Falconer Salen slog dørene op for første gang. Og gennem årene har mange store internationale og danske stjerner gæstet den gamle sal i hjertet af Frederiksberg.

Blandt de største optrædende i salen kan nævnes Bob Dylan, The Rolling Stones og Cliff Richard.

Men æraen er ikke slut endnu. Salen og huset renoveres og genåbner i 2019, men for alle, som ønsker at beholde et minde fra den gamle sal og dens store øjeblikke, er det nu muligt at købe en lille bid af historien til evigt eje.

Se billederne: Ny highstreet-butik er rykket ind i Københavns gamle posthus

De gamle vintage-stole sælges både lørdag og søndag 16. og 17. september ved et arrangement på Onkel Dannys Plads på Vesterbro mellem kl. 10 og 16.

Priserne er sat, så alle kan være med. Grundet begrænset antal sælges de efter først til mølle-princippet. Alle kan dog i ugen op til salget reservere stolene online, så ingen går forgæves.

Mangler man hjælp til at finde lige præcis de stole, man sad i ved det første stævnemøde, under Stones-koncerten i 1966 eller ved et andet uforglemmeligt øjeblik, så står arrangørerne bag salget klar til at hjælpe.

Stolene kan reservers på cinemaseats.com

Hvad: Salg af biografstole fra Falconer Salen
Hvor: Onkel Dannys Plads 9, kbh V
Hvornår: lørdag 16. og søndag 17. september kl. 10-16

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register