Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 30/08/17

Få gratis personlig shopper med på loppejagt

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Gør lækre loppefund til garderoben med hjælp fra loppedronningen Rebecca Vera, som står bag det kendte loppemarked, Veras Market, der hele september er at finde under Bispeengbuen.

Det bæredygtige tøjkoncept Veras, som har en fysisk butik på adressen Nørre Voldgade 18, vil være at finde under Bispeengbuen hver søndag i hele september med massevis af loppestande og personlig shoppehjælp fra kvinden bag Veras, Rebecca Vera.

Det er nemlig muligt at booke Rebecca Vera i op til en halv time af gangen til hvert loppemarkedet, hvis man gerne vil have hjælp i jagten på de helt unikke loppefund.

Læs også: København har fået en ny bæredygtig tøjbutik

Det er ganske gratis at få Rebecca Veras hjælp. Man skal blot ansøge om hendes tid her. Og så er man næsten sikker på at komme hjem med gode sager, der passer til ens stil og budget - ifølge Rebecca Vera selv, er hun nemlig ekstrem rutineret i loppedisciplinen både, når det komme til at finde tøj, men også til at prutte om prisen.

Det første loppemarked finder sted søndag 3. september og vil være propfyldt med tøj til både mænd, kvinder og børn, så der er gode muligheder for at finde loppefund til hele familien.

Læs også: AOK guider til alle byens lagersalg

Hvad: Veras Market
Hvor: Under Bispeengbuen, Bispeengen 15, 2000 Frederiksberg
Hvornår: Søndag 3. 10. 17. og 24. september

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register