Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 29/11/11

Ebony

  • Butik Ebony på Istedgade. Foto: LISELOTTE SABROEButik Ebony på Istedgade. Foto: LISELOTTE SABROE
Varesortimentet er blevet luget godt ud, og nye mærker har fundet vej til bøjlestængerne. Den unge indkøber Louise Bang har forenet kræfter med den mere erfarne butiksindhaver Lene Lomholt, og sammen har de pudset den lille butik Ebonys profil af.

Bohemegevandterne er blevet erstattet af solide, danske tøjmærker som Designers Remix, Rützou og Baum und Pferdgarden, og sko fra Dico Copenhagen, Stine Goya og Emma Go vil snart være at finde på hylderne.

Læs også: Butikportrætter 2011

»Vi har stort fokus på danske mærker, og det er der, vi skiller os ud fra andre tøjbutikker på Istedgade,« fortæller indkøber og bestyrer Louise Bang, der dog også har planer om at tilføje eksklusiv Vintage fra Berlin og enkelte udenlandske mærker, som franske Surface to Air i sortimentet.

Læs også: Fem fine Københavner-klassikere

»Vi vil gerne blande de lækre, etablerede mærker med mere unikke og upcoming ting,« forklarer bestyreren. Ebony har ligget i Istedgade i fem år.

Hvad: Ebony
Hvor: Istedgade 51c, København V
Hvornår: Man.-fre. kl. 11-18, lør. kl. 11-16
Hvordan: ebonycph.blogspot.com

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.