Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 14/07/10

Din Baghave på Østerbro

Din Baghave på Østerbro

Nordre Frihavnsgade 35
2100 København Ø

Åbningstider

Vinter (når det ikke er frostvejr: Fre 12.00-17.00, lør 10.00-14.00. Afhentning af bestilte varer: Fre 16.00-17.00 og lør 11.00-12.00

Kontakt

30 49 19 79
 

Diverse

AOK anbefaler

Lukket

Butikstype

Delikatesse

Mad

 

 

 

  • Grøntsagsboden Din Baghave på Victor Borges plads. Foto: Niels Ahlmann Olsen, ScanpixGrøntsagsboden Din Baghave på Victor Borges plads. Foto: Niels Ahlmann Olsen, Scanpix
Er du træt af supermarkedernes slatne grøntsager og CO2-belastende asparges fra Peru, så besøg grønthandlerboden ved siden af pastaværtshuset Fischer på Østerbro.

Din Baghave er lukket pr. 1. September 2012.


Måske husker du Mette M. Helbæk fra amatørkokkekonkurrencen Kokkekampen på TV3, hvor dommerne Bo Bech og Søren Frank fra Berlingske Tidende hurtigt gav hende tilnavnet Rodfrugtdronningen, fordi hun var - og er - vild med grøntsager?

Læs også: Din Baghave går i tænkeboks


Hun realiserede i sommeren 2010 sine grønne drømme om et sted i byen, hvor du kan købe årstidens lokale grøntsager i samme topkvalitet, som gourmetrestauranterne får leveret fra blandt andre Søren Wiuffs gård ved Lammefjorden. Ikke en bod, hvor du kan få alt, men hvor du kan få sæsonens bedste og mest spændende grønt - og betale med dankort i modsætning til mange andre boder.

Som på gourmetrestauranterne

Er du træt at supermarkedets slatne salat pakket ind i plastic, halvmodne og CO2-belastende kiwier fra New Zealand og asparges fra Peru, og længes du efter strunke asparges i juni, sprøde gulerødder fra Lammefjorden, og friske morkler, som byens michelin-restauranter bruger eller en vitaminbombe af en buket grønkål til vinterens salater, er grøntsagsboden ved navn Din Baghave på det lille torv ved Nordre Frihavnsgade svaret på dine grønne drømme.

På Hjertepladsen på Østerbro

Butikken er en stadeplads udenfor den italienske restaurant Fischer, hvor Erlands Pub engang lå, på den lille, smukke plads, man kalder Hjertepladsen, men som er døbt Victor Borges Plads.

Ramsløg og ferskner fra Valby

Her finder du årstidens danske og skandinaviske grøntsager dyrket med lidenskab og respekt for naturen. Her møder du ikke op med en fuldt færdigskrevet indkøbsseddel, men med et åbent sind parat til at lade dig forføre og inspirere til aftenens menu af nyplukket ramsløg og havesyre eller økologiske stikkelsbær og ferskner fra en have i Valby.

Se varerne på nettet
Udvalget af varer skifter, fordi det afhænger af sæsonen og hvad avlerne og leverandørerne har at byde på den pågældende morgen. Du kan få en ide om sortimentet på Din Baghaves blog på nettet, hvor du også kan finde inspiration til, hvad du kan bruge den citronverbena eller de majroer, du har købt til.

Bestil og hent
Du kan bestille og betale dine varer over nettet, og hente dem i grøntboden på Østebro fredag eller lørdag i et lille tidsrum.

Din Baghave lukkede d. 1. september 2012.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.