Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 12/01/11

Din Baghave i Tullinsgade

  • Din Baghaves Mette Helbæk. Foto: PRDin Baghaves Mette Helbæk. Foto: PR
Mette med kælenavnet Rodfrugtdronningen står bag den lille grønthandel ved navn Din Baghave på Vesterbro, hvor du kan købe lokale, danske grøntsager og delikatesser.

Hvis du så TV3s program Kokkekampen, husker du sikkert Mette M. Helbæk, der fik kælenavnet Rodfrugtdronningen, fordi hun var så glad for årstidens grøntsager. Faktisk er Mette så glad for grøntsager, at hun nu driver en lille grønthandel på Vesterbro, nærmere betegnet til Tullinsgade, der er en sidegade til Værnedamsvej, som med sine restauranter og mange specialitetsforretninger næsten er et lille stykke Paris i København.

Allerede i juli åbnede Mette sammen med en ven en grøntsagsbod på den lille plads på Nordre Frihavnsgade, hvor pastaværtshuset Fischer også ligger, og østerbroere behøver ikke at fortvivle, for boden på Østerbro vil fortsat være åben fredag og lørdag, hvis termometeret ikke er langt under frysepunktet. Varerne kan også bestilles og betales på nettet og hentes på Østerbro fredag 16-17 og lørdag 11-12.

Find Din Baghave på Østerbro


Hvad: Din Baghave
Hvor: Tullinsgade 10, Kbh. V
Hvornår: Fra mandag 7. februar
Hvordan: Bestil varer på dinbaghave.dk

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.