Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 27/08/12

Devantier Vintage

Devantier Vintage

Hyskensstræde 14
1207 København K

Åbningstider

Tue - Fri: 11:00 am - 6:00 pm
Sat: 11:00 am - 3:00 pm

Kontakt

33111460
 

Butikstype

Accessories

Genbrug

Livsstil

Sko

Smykker

Tøj til kvinder

Tøj til mænd

Tøjbutik

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Lela 27. aug 2012

"Devantier Vintage tilbyder en omfattende samling af vintagetøj, -sko og accessories, der alle er personligt håndplukket af ejeren Anna Devantier, som vælger hvert stykke for sit design, kvalitet og moderne brugbarhed.
Devantier Vintage har bl.a. Jean Paul Gaultier fra 90’erne, Missoni fra 80’erne, masser af Yves Saint Laurent og danske Monies. Sommeren blev brugt på en indkøbstur til Italien – så derfor kan du her finde et af Københavns største udbud af vintage Chanel smykker.
Butikken ligger i Hyskensstræde i hjertet af Københavns gamle bydel. Der kommer nye varer i butikken hver uge, så du er altid velkommen til at kigge ind, så der ikke er et fund, der går din næse forbi." Fra pressemeddelelsen

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Den mest utiltalende forretning jeg nogensinde har oplevet!!!

Jeg kan så absolut ikke anbefale denne butik!

Aldrig har jeg oplevet så ubehagelig en person som hende der tilsyneladende skulle være ejeren af denne butik. Jeg mener hun hed Anna.
Jeg er normalt af rimelig stille gemyt, og et positivt menneske af natur. Jeg mangler ikke noget, men jeg har det bedst med ikke at udstråle det, men jeg kom egentlig for at købe en gave til min kæreste, endda uden økonomisk loft, hvilket også var grunden til at jeg da lige ville undersøge hvad denne butik kunne tilbyde, selv om jeg fornemmede at priserne lå en hel del over hvad man ellers kunne finde andre steder. Men hvis kvaliteten hænger sammen, så er det selvfølgelig i orden.
Alle skal selvfølgelig have lov til at have en dårlig dag. Men her var der decideret tale om en behandling hvor man går ud af butikken med en fornemmelse af mindreværd. Jeg havde dog aldrig forestillet mig en behandling hvor man direkte blev snakket ned til, som om at man var et lille eller menneske af mindre værdi. Ejeren virker tydeligvis til at have et behov for at booste sin selvtillid, men jeg synes dog at det er en virkelig dårlig ide at få det ved at frarøve sine kunder det. Jeg mener ikke rigtig at kunne finde ud af, om det på en eller anden måde kan have været mig selv der har fremprovokeret denne behandling, men jeg har ikke den fjerneste ide om hvad det kunne være, men alligevel kunne ikke undlade at tænke tanken efter man kom ud. Men jeg kommenterede aldrig rigtig på noget, andet end at jeg spurgte efter lidt råd i forhold til fruen der hjemme.
Så hvis du ellers har en god dag, og ikke ønsker dette ændret, vil jeg så absolut fraråde at besøge denne butik. Der er både venligere billigere og bedre kvalitet at finde de fleste andre steder. For desværre hang hverken betjening, pris eller kvalitet sammen.
Ikke den bedste oplevelse. Som trods det er længe siden nu, alligevel har printet sig ind på hukommelsen her efter jeg gik forbi butikken igen.

Med venig hilsen
HP

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester