Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Designers Remix

  • designers remix collection Foto: Uffe Wengdesigners remix collection Foto: Uffe Weng
Chefdesigner Charlotte Eskildsen startede Designers Remix sammen med sin mand i 2002, og hun har siden slået benene væk under modeelskere med sine stilrene og cool feminine kollektioner, tilsat nytænkende detaljer.
Engang dansede her nordsjællandske drenge og piger rundt med høj cigarføring og coktailbær i mundvigen. I dag er det tidligere Conrad lavet om til en spritny flagskibsbutik for Designers Remix. Kulissen er hvid tilsat forkullet træ og drivtømmer og store sejl, der hænger ned fra loftet. Tøjet er selvfølgelig fra firmaets nyeste kollektion, der er designet af Charlotte Eskildsen.

Hun begyndte sit forretnings- og designeventyr med at tage et ærme, en knaplukning og et bukseben fra andre designeres ting og sætte dem sammen på en ny måde - deraf navnet Designers Remix.

Siden har Eskildsen fået mod på at designe alle dele selv, og det med en sådan succes, at hun nu kan mænge sig med mærker som Day Birger et Mikkelsen og Agent Provocateur, der også har adresse i shoppingområdet Galleri K.

Hvad: Designers Remix
Hvor: Pilestræde 8D, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 10 til 18, fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 16.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.