Føj til favoritter Del Send
Shopping | 23/05/14

Design din egen is

  • Foto: PR Foto:
Magnum-isen fylder 25 år, og i den anledning kan alle få lov til at designe deres helt egen personlige is.

Den kendte og populære Magnum-is fylder 25 år, og det skal fejres.

Det sker i Companys Original-forretningen på Strøget i København, hvor alle kan komme forbi og designe deres egen Magnum-is.

Festlighederne starter 21. maj, hvor du tre uger frem vil møde meget mere end det normale tøj på hylderne. Det er nemlig her, at et af verdens største isbrand med dansk oprindelse inviterer inden for til en helt speciel oplevelse.

Alle Danmarks Magnum-, is- og chokoladeelskere får en unik mulighed for at designe og style deres helt egen is. Den danske darling, Christiane Schaumburg-Müller åbner shoppen med en specialdesignet Magnum, og derefter kan du gøre hende kunsten efter.

Se billederne: Christiane designede sin egen is

Magnum Pleasure Store, som den midlertidige isbod hedder, er et internationalt koncept, der i anledning af isbrandets danske rødder og 25 års jubilæum nu kommer til Danmark. Tidligere har Magnum Pleasure Store også lagt vej forbi byer som New York, Milano og Paris med stor succes.

I København er mulighederne for at designe en personlig Magnum-is uanede i de tre uger, hvor Magnum-butikken er åben. Personalet står klar til at hjælpe med udformningen af smag, topping og chokolade, så du kan sætte tænderne i en Magnum, som er helt din egen.

Hvad: Design din egen Magnum
Hvor: Companys Original, Frederiksberggade 24, København K
Hvornår: Fra onsdag den 21. maj kl. 12 til tirsdag den 10. juni kl. 19.
Pris: 30 kr. pr. is