Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Den Kinesiske Købmand

  • Foto: Bax Lindhardt
Et mindre asiatisk supermarked med alskens fødevarer og køkkengrej fra Kina, Japan, Vietnam, Thailand og Indonesien. Her fås et stort udvalg af nudler samt tangsnacks, indonesiske frølår og sneører, en hvid svamp, man bruger til suppe.

Den Kinesiske Købmand er nærmest et mindre asiatisk supermarked med alskens fødevarer og køkkengrej fra Kina, Japan, Vietnam, Thailand og Indonesien. Det er her, de herboende kinesere handler ind, og derfor kan man både finde de typiske asiatiske varer, vi kender herhjemme og en række specialiteter, som de fleste langnæser aldrig har hørt om.

Nudler kan man efterhånden få i ethvert større supermarked herhjemme, men der er som regel kun et par forskellige at vælge imellem. Den Kinesiske Købmand har metervis af hylder med ægnudler, risnudler og instantnudler med 17 forskellige slags smag. En del københavnere ved efterhånden også hvordan citrongræs, galangarod, palmemarv og blommesauce smager. Men hvor mange har f.eks. smagt tangsnacks, indonesiske frølår eller sneører, en speciel hvid svamp, man bruger til suppe?. Men skulle du have fået smag for en eller anden specialitet under en rejse til Peking, som du ikke kan opdrive herhjemme, kan du måske overtale butiksejer Hung Hue Quach til at bestille den hjem på prøve.

Ann Thomsen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.