Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 04/01/11

Den Femte - Tekstilformidlernes afgangsudstilling

Tidspunkt

Basement

Enghavevej 42
1674 København V

Kontakt

33 31 11 72
 

 

  • Foto: PR foto Foto: PR foto
25 nyudklækkede tekstilformidlere viser deres sjove, skæve og storslåede afgangskreationer frem på Vesterbro.

En smuk blå aftenkjole med slæb, en dragt der mest af alt ligner et stort sort fuglekostume eller en smuk broderet nederdel. Variationen er stor blandt kreationerne på tekstilformidlernes afgangsudstilling.

Tekstilformidlere eksperimenterer med tekstile materialer indenfor blandt andet mode, forbrug, kunst og kostume, og på alle Den Femte-udstillingens værker er enten broderi eller tekstiltryk en stor del af udtrykket, da de studerende har specialiseret sig i enten det ene eller det andet. 

Basements rå lokaler skaber en ideel kontrast til de studerendes tekstilkreationer, og for at fuldende udstillingsoplevelsen er der brugt flere æstetiske virkemidler. Udover de tekstile beklædningsgenstande vil der blive brugt lyd og videoprojektioner.

Afgangsudstillingens røde tråd er kroppen, og det ses på de færdige produkter, der alle er skabt efter et stykke tøj. Med udstillingen vil de afgangsstuderende vise, hvad de går og laver, og samtidig understrege den enkelte studerendes unikke og faglige specialområde.

Udstillingen åbner officielt 7. januar, men allerede dagen inden holdes der fernisering med åbningstale af Kirsten Dehlholm, der er leder af Hotel Pro Forma.

Hvad: Den Femte - Tekstilformidlernes afgangsudstilling
Hvor: Basement, Enghavevej 42, Kbh V
Hvornår: 7.-30. januar

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

AOK Tjenester