Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 28/11/13

De 5 chokolade- kalendere i luksusklassen

  • Hotel Chocolat  Foto: PR

    Hotel Chocolat

    Foto: PR
AOK guider dig til 5 af de mest delikate chokoladekalendere her - og nej, der er ikke noget galt i at prøve allesammen.

...

Et af decembers lækreste goder er, at man hver dag i 24 dage kan putte et lille stykke chokolade i munden. Og den lille glæde er på ingen måde kun forbeholdt børn. Der er nemlig masser af velsmagende chokoladejulekalendere til voksne med chokolade af højeste kvalitet. AOK guider dig til 5 af de mest delikate chokoladekalendere her - og nej, der er ikke noget galt i at prøve allesammen.

Simply Chocolate i Illum

Østergade 52
1001 København K

24 dages chokolade-gilde

Foto: PR

Forbered dig på en lækkerhedsbombe. Simply Chocolates lange, knaldrøde julekalender byder på alverdens søde herligheder bag lågerne: Saltkaramel, marcipan, lakrids, citron, nougat med acai, nougat smagt til med brasiliansk mandarin og mokkamarcipan for blot at nævne nogle af smagene i de 30 stykker håndlavede chokolader – ja, du læste rigtigt. 30 stykker.

For selv om der stadig kun er 24 dage til juleaften, når kalenderen viser 1. december, så har Simply Chocolate smidt en lille ekstra forkælelse ind ved at indføre seks halve dage, så der er dage med dobbelt-op.

Hvad: Simply Chocolate
Hvor: Illum, underetagen
Hvor meget: 229 kroner

A XOCO

Gammel Kongevej 115
1850 Frederiksberg C

Juletræet med sin … chokolade

Foto: PR

A Xoco arbejder på at tage chokoladedragée til nye højder, og levere den ultimative chokoladedragée, og det kan i dén grad ses på deres julekalender.I den gemmer der sig 7 forskellige dragée varianter bag lågerne – og der er mellem 2-4 enheder i hver.

Blandt andet varianter som ”Marcona mandel overtrukket med hvid chokolade, rørt med vanilje og frysetørret kirsebær” og ”Ristede Marcona mandler i nougat rørt med sydesalt og sprøde majsflager”.

Hvad: A Xoco
Hvor: Torvehallerne, Hal 2, stade C3-D3
Hvor meget:
199 kroner

En hyggelig lækkerbisken

Foto: PR

Den kræsne chokoladeelsker vil elske årets voksen-julekalender fra Peter Beier. I en hyggelig papæske med smukt motiv, der er en tv-julekalender værdig, gemmer der sig 20 stykker dessertchokolade og fire pyramidepinde til at lave varm chokolade med.

Hvid, mørk, mælk og et væld af smage – ingen juledage er ens med Peter Beiers julekalender. Og hvis samvittigheden over for børnene nager, så har de også en julekalender til de små.

Og i bedste Charlie og chokoladefabrikken-stil er der gemt en guldseddel i nogle bokse - og hvis man finder dem, så vinder man en dag på chokoladegodset Ørsholt iselskab med chocolatier Peter Beier.

Hvad: Peter Beier
Hvor: I alle Peter Beiers butikker - find dem her
Hvor meget: 299 kroner

Chokoladehotellet byder på trøfler

Foto: PR

Heldigvis kom den engelske luksuschokoladekæde, Hotel Chocolat, til København sidste år – og heldigvis har de taget en chokoladejulekalender med, og den er fyldt med to trøfler i hver låge, en til dig, og en til mig. Men pas på, når du køber den, for Hotel Chocolat er ikke bare en chokoladebutik, den er et vidunderligt chokoladeunivers med kakaobar, åbent chokoladekøkken og imponerende mange, fristende hyldemeter med chokolade i alle afskygninger, blandt andet kultchokoladen på 100 procent.

Hvad: Hotel Chocolat
Hvor: Østergade 13, Kbh. K
Hvor meget: 295 kroner

En overdådig sommerfugl

Summerbirds chokoladekalender. Foto: PR

Summerbirds ’Chiffoniere’ må være chokoladekalendernes Rolls-Royce-model. For her får man ikke ’bare’ 24 paplåger med et lille stykke chokolade bag. Næ nej. ’Chiffoniere’-kalenderen er en kommode (ikke i naturlig størrelse, men stor nok) med 24 skuffer proppet med chokolader fra hele Summerbirds sortiment.

Den er ikke billig, men kommoden er lavet i lækker, tyk papkvalitet, og så er den et overdådigt chokoladeorgie, hvor den barnlige glæde ved at trække en lille skuffe ud er så stor, at du måske vil fælde en tåre eller to, når julen er ovre.

Hvad: En ’Chiffoniere’
Hvor: I alle Summerbirds butikker – find dem her
Hvor meget: 498 kr.

 

Det mener brugerne..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register