Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 14/12/17

Damesalon: Sustainable New Year

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Damesalon: Sustainable New Year

Brugeromtale
Oprettet af: KALO Kopenhagen 14. dec 2017
Senest redigeret af KALO Kopenhagen 14. dec 2017

Kære damer

Har I tænkt på at leje jeres nytårskjole, bruge bæredygtig make up eller strømpebukser til nytår?

Vi kender alle følelsen af at stresse rundt i sidste time i byens gader og ende med at købe kjolen man kun bruger den ene gang og finde de rigtige strømper eller den rigtige make up.

Vi inviterer igen til Damesalon. Denne gang med stressfri julehygge, hvor i med et glas i hånden kan hænge ud i vores salon og spotte et rigt udvalg af nytårskjoler fra KALO Kopenhagen. Styles fra bla. Vanessa Bruno, Dorothee Schumacher og DAY. Vi laver vores baglokale om til et privat prøverum for dig, eller dig og alle dine veninder.

Du kan se og prøve den lækre make up fra MIILD og finde dine nytårsstrømper fra Swedish Stockings.

Vi glæder os til at se jer og jeres veninder til en afslappende eftermiddag.

// Om KALO //
KALO Kopenhagen er digitalt tøjskab hvor brugerne hver måned kan leje nye styles fra eksklusive mærker. Forny garderoben efter sæsoner og trends på en bæredygtig måde. Få muligheden for at gå i lækkert tøj og eksperimenter mere uden at det kommer til at samle støv i skabet derhjemme.

// Om Miild //
Miild er et dansk makeup mærke der som de første i verden kan præsentere hele to certificeringer på deres produkter, nemlig; AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.

Stiftet og drevet af de to ildsjæle og makeup artister, Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen, som har en stor passion for at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indenfor skønhedens univers.

Deres yderst allergivenlige produktlinje består af basic makeup produkter og fem pensler af syntetisk hår, der kan benyttes hver dag. Lavet på plejende ingredienser såsom ricinusolie, sheasmør, abrikoskerneolie, solsikkeolie, olivenolie og sød mandelolie.

// Om Swedish Stockings//
Swedish Stockings er skabt ud fra ideen om, at verden har brug for mere innovative og miljøbevidste produkter. Ikke nok med, at Swedish Stockings laver fantastiske strømper, som du ser godt ud i og som er lækre at have på, så bliver man også helt varm om hjertet når man hører, hvor gennemført deres produktionsfilosofi er.
Her er nogle eksempler:
- Strømper fra Swedish Stockings er nemlig produceret fra recycled garn.
- Fabrikkerne er soldrevne, zero-waste fabrikker.
- Alt vand anvendt i produktionen renses inden det sendes ud i naturen igen.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort