Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Dagens Fisk

Dagens Fisk

Østerbrogade 156
2100 København Ø

Åbningstider

Tir-fre 10.00-17.30, lør 10.00-13.00

Kontakt

35 38 28 06
 

Diverse

AOK anbefaler

Butikstype

Delikatesse

Mad

 

 

 

Er du vild med fisk, østers og skaldyr, er Dagens Fisk på Østerbrogade værd at kende.

På tavlen udenfor kan du se dagens tilbud, og flere friske fristelser venter, når du træder indenfor i den lille bitte fiskeforretning, som ligger tæt på hjørnet af Østerbrogade og Strandboulevarden/Jagtvej-krydset, når du kommer fra city.

Udvalget er stort, og domineret af sæsonens bedste fisk og skaldyr: hornfisk fra Gilleje, rødspætter fra Strandby ved Frederikshavn, laks fra Bornholm, fjordrejer, stenbiderrogn, søtunger og andre hjemlige arter.

Du finder også mere eksotiske ting som østers, søpindsvin, hjertemuslinger, rokkevinger og flyfrisk tun. Ikke altid, men når varerne er friskest og har den rigtige pris. Har du noget særligt i tankerne, kan du ofte bestille det til den dag, du skal bruge det.

Lad dig ikke afskrække af, at fiskehandleren er et muskelbundt med tatoveringer - han er reel og super flink, har forstand på fisk og kan altid giv dig et tip til, hvordan du skal tilberede dit køb - og hvor du finder andre delikatesser i byen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.