Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Da Capo

Da Capo er en kombineret frisørsalon, hudplejeklinik, solcenter, zoneterapi og massør. Der er en hyggelig stemning i forretningen. Frisørerne er ferme til at lave festfrisurer, og kosmetologen er specialist i franske naturprodukter.Salonen tilbyder også slankebehandling.
Da capo er italiensk og betyder "fra begyndelsen". Eller ordret "fra hovedet". Og det er netop helt oppe fra hovedet, du kan blive behandlet af stedets fire kvinder, som er to frisører, en kosmetolog og en kombineret zoneterapeut og massør. Derudover er der mulighed for at sole sig.

Kit har sit eget hjørne. For det var tilbage i 1987, at hun (alias Katarina Stenak) åbnede sin første frisørsalon netop her. Knap ti år efter tog hun en afstikker som ansat i en salon på Vesterbrogade, men hun savnede kunderne så meget, at hun fire måneder efter åbnede en lille salon lige rundt om hjørnet på Frederiksvej. Tre år efter er hun tilbage på sit gamle hjørne sammen med Annette, Sara og Charlotte, som nok skal få dig til at føle dig lækker fra top til tå.

Kit og Annette har altid lagt vægt på en uprætentiøs og hyggelig stemning, som har gjort salonen meget lokal, men ikke dem mindre skrappe til deres fag. Deres festfrisurer og deres klipninger kan absolut anbefales. Hvis du skal være lidt ekstra festlig, så kan du også få påsat hair extensions af monofiber hår.

Salonen tilbyder også slankebehandling med lymfedrænage. Behandlingen består i en indsmøring i æteriske olier, som derefter belyses med infrarøde stråler. Til sidst pakkes kroppen ind i lymfedrænende bandager. Hver seance varer 1 1/2 time, og det koster 2200 kroner for ti af slagsen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.