Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 21/06/16

Container 01

  • Foto: PR Foto: PR

Flere andre brands har allerede en, og nu har Won Hundred også slået døren op for deres - under navnet Container 01. Der er tale om en såkaldt 'arkiv' butik eller outlet om man vil. Altså en butik, hvor der sælges ud af udgåede sæsonvarer, salgsprøver og kollektionsprøver.

Butikken har dermed til formål at skabe mere luft og plads i brandets øvrige konceptbutikker.

Hermed tilslutter det danske brand sig en tendens, som både Ganni, Acne og Wood Wood har startet i København, nemlig lækre outlets butikker, der fremstår indbydende og inspirerende og ikke har et roddet og tarveligt udsalgslook over sig, hvor du kan shoppe udgåede kollektioner og styles året rundt.

Åbningen af Container 01 betyder dog, at Won Hundred fremover vil holde færre udsalgsperioder, men til gengæld, kan du altid kigge forbi butikken på Guldbergagade og se om lige netop den jakke, de sko, eller det stykke tøj, du ikke fik fat i sæsonen før, skulle være at finde i den nye biks. Og det er da næsten bedre end at stå timevis i kø til et lagersalg, hvorefter man må kæmper med massen, om det man har udset sig.

Hvad: Container 01
Hvor: Guldbergsgade 29, 2200 Nørrebro
Hvornår: Åbnede den 11. maj 2016

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.