Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Complete Me

Complete Me

Kompagnistræde 21
1208 København K

Åbningstider

Man-tor: 11.00-18.00, fre: 11.00-18.00, lør: 10.00-14.00
*Holder også åben efter aftale

Kontakt

33 12 34 50
 

 

 

 

  • Complete me Foto: PR-FotoComplete me Foto: PR-Foto
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  
I Kompagnistræde finder du livsnyder-universet Complete Me, der som navnet antyder, er en skønhedssalon, hvor der lægges vægt på hele sanseapparatet.

Complete Me
I en af indre bys små, charmerende stræder ligger skønhedshimlen Complete Me, hvor indretningen er lys og lækker med trægulve, hvide vægge og enkle hylder med plads til de lækre produkter som både forhandles og anvendes i salonen. Produkterne er hentet ind fra blandt andet økologiske Jurlique og Själ.

Behandlingerne
Behandlingerne er delt op i "face", "body" og "hands/feet". Ansigtsbehandlingerne spænder fra "Complete Facial", hvor du får renset hud, rettet bryn, får ansigt-, nakke- og skuldermassage, dybdepleje, håndmassage og afsluttende cremer, til "quick make-up", hvor du får lagt en hurtig make-up fx før en bytur eller en fest.

Kropsbehandlingerne varierer fra "a day in heaven" til "butt facial"! "A day in heaven" er en 3 timer og 15 minutter lang luksusoplevelse for krop og sjæl, hvor du får manicure og pedicure, aromamassage og ansigtsbehandling. I den behagelige zone af skønhedsbehandlingerne hos Complete Me kan du også blive masseret med knust perlemor, der efterlader din hud med et smukt skær, eller prøve en afslappende Floatation-behandling der foregår i en stor, hvid rumskibslignende kapsel, hvor du vægtløs flyder i saltvand til lyden af meditativ chilloutmusik. Derudover tilbyder Complete Me behandlinger som "mother to be" og "hot stone massage".

Skal der gås mere konkret til værks, kan du få fjernet hår på ben, bikinilinje, overlæbe, lænd, ryg og arme. Hånd- og fodbehandlinger med forskellige former for pedicure og manicure, kunstige negle og fransk lak kan Complete Me også tilbyde, samt en "butt facial" hvor din bagdel bliver masseret med sugekop for at stramme op. Dén behandling hedder for øvrigt "Behind You".

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.