Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Companys Original

Companys Original

Frederiksberggade 24
1459 København K

Åbningstider

Man-tor 10-19
Fre 10-20
Lør 10-17
Søn 11 -16

Kontakt

33 11 35 55
 

Butikstype

Accessories

Sko

Tøj til kvinder

Tøj til mænd

Tøjbutik

 

 

 

  • Foto: Companys Original Foto: Companys Original
Companys Original er garant for kvalificeret service, en altid opdateret mærkeprofil og et udvalg, der prismæssigt rammer hele paletten.

 

Siden 1985 har tøjelskere kunnet shoppe sig ud af enhver depression i Companys to-etagers forretning på Strøget. Butikken har siden været igennem et helhjertet ansigtsløft og er genåbnet med nyt navn.

Nu hedder butikken Companys Original.

Den relancerede butik henvender sig til modeinteresserede kvinder, og på hylder og bøjler finder de tøj fra danske og udenlandske mærker som Acne, Baum und Pferdgarten, By Malene Birger, Marc by Marc Jacobs, Iro, See by Chloé, Surface to Air, Tiger of Sweden, InWear, Designers Remix og Part Two.

Den danske arkitekt Leif Jørgensen har stået for den omfattende ombygning af butikken. Det betyder blandt andet, at den har fået en tagterrasse, hvor trætte shoppere kan tage et hvil om sommeren. Tidligere har Leif Jørgensen stået for butikker som Storm og Hay House samt loungen på Vega.

Hvad: Companys Original
Hvor: Frederiksberggade 24, København K.
Hvornår: Mandag til torsdag fra klokken 10 til 19, fredag fra 10 til 20, lørdag fra 10 til 17. Første og sidste søndag i måneden fra 11 til 16.

Læs også: Her skal du shoppe kvindemode i indre by

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.