Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 18/11/13

Christianias julemarked

Tidspunkt

Den Grå Hal

Refshalevej 2
1432 København K
 

 

  • Christiania holder traditionen tro julemarked i Den Grå Hal. Foto: Malte KristiansenChristiania holder traditionen tro julemarked i Den Grå Hal. Foto: Malte Kristiansen
Hvert år ved juletid bliver Den Grå Hal på Christiania omdannet til et julemarked, der mest af alt minder om en østerlandsk basar.

Når du er blevet træt af juletrængslen i butikkerne i indre by og dine fødder er frosset til is, er Christianias julemarked et hyggeligt og varmere alternativ, der byder på utraditionelle juleoplevelser for alle sanser.

Her bliver du mødt af krydrede dufte og summende snak, der ofte blander sig med musik, allerede inden du træder ind i Den Grå Hal. Den er omdannet til et julehandelsmekka med mere end hundrede stande, hvor fra der bliver solgt eksotiske kunstgenstande og tingeltangel fra alle mulige dele af kloden.

Her mødes duften af brændte mandler og myrra. Her glimter julehjerter om kap med glitrende guldengle, mens pebernødder og gløgg bliver nydt side om side med mindre velkendte smagsoplevelser, der leder tankerne mod mere sydlige himmelstrøg. Væk fra kulde og mørke, men med al den danske julehygge som rejsepartner.

OBS: Sidste åbningsdag, fredag den 20. december, lukker markedet allerede kl. 18.

Hvad: Christianias julemarked.
Hvor: Den Grå Hal. Refshalevej 2, København K.
Hvornår: 6. til 20. december. Hverdage fra klokken 14 til 20. Lørdag og søndag fra 12 til 20. 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register