Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 07/05/13

By Malene Birger holder lagersalg

  • Foto: Kim Haugaard Foto: Kim Haugaard
Husk den store tålmodighed, allier dig med en ven og spids rundsavene på albuerne. By Malene Birger sælger ud med store rabatter ved ét af årets mest eftertragtede lagersalg. Læs her hvornår.

Køerne bliver lange og lunterne korte den 15. maj. Her kan du få fingrene i glamourøse kjoler, smukke buksedragter i tungt stof og silketoppe med fine blonder, når By Malene Birger holder lagersalg.

Lagersalget starter allerede klokken otte om morgenen, så hvis du har fleksibel eller sen mødetid, er det muligt at nå forbi inden arbejde. Hvis du ikke hører til de morgenfriske, hvis du har nerver til at vente, til du har fri, eller hvis du møder tidligt, så fortsætter lagersalget til klokken 18. Du kan dog forvente, at lagersalget allerede har været stormet ad flere omgange, hvis du først kommer om eftermiddagen.

By Malene Birger-lagersalget er nemlig ét af årets mest eftertragtede, og hundredvis af kvinder lægge nøje slagplaner hjemmefra, så de kan fylde de medbragte Ikea-poser til randen med tøj fra det danske mærke.

Som ved tidligere arrangementer finder Malene Birger-lagersalget sted i Carlsbergs gamle tappehal, Tap1 på Vesterbro, og det er både muligt at betale med dankort og kontant.

Læs også: Her er byens bedste lagersalg

Hvad: By Malene Birger holder lagersalg
Hvor:
Tap1, Ny Carlsberg Vej 91, København V.
Hvornår:
15. maj fra klokken 8 til 18.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register