Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 13/05/16

By Malene Birger

By Malene Birger

Antonigade 6
1106 København K

Åbningstider

Man-tor 10.00-18.00, fre 10.00-19.00, lør 10.00-17.00

Kontakt

35 43 22 33
 

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Som en af de første butikker i Galleri K, slog By Malene Birger glasdørene op mod Antonigade i 2006. I starten af 2015 gennemgik flagskibsbutikken en gennemgribende renovering skabt i samarbejde med indretningsvirksomheden Dimore Studio.

På hjørnet af Antonigade og Kristen Bernikows Gade ligger By Malene Birgers stor flagskibsbutik. En to etagers lys bygning fyldt med klassiske, stilrene og luksuriøse design.

I 2015 gennemgik butikken en større renovering i samarbejde med det italienske design- og indretningsvirksomhed Dimore Studio, ikke mindst fordi butikskoncept skulle udvikles visuelt i takt med den udvikling, By Malene Birger har været igennem de sidste år.

Det har resulteret i et skønt feminint univers med bløde kanter og varme farver, der lægger sig smukt op af de feminine snit, der kendetegner kollektionen år efter år.

Renoveringen af flagskibsbutikken på Antonigade var blot den første i  rækken. Efterfølgende er både By Malene Birgers butik på Marylebone High Street i London fulgt efter samt flere butikker og shop-in-shop i resten af verden.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.