Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 05/02/13

Butterick’s

Butterick’s

amagertorv 17
1160 København K

Åbningstider

Man.- Fre. 10-18
Lør. 11-17
Første og sidste søn. i mån.
11.00 - 15.00

Kontakt

33 12 30 80
 

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR

Om du vil være en sexet stewardesse eller Yoda fra Star Wars, eller dit barn vil være rødhætte eller ninja gør ingen forskel. Du finder det her.

Butterick’s på Amagertorv har et gigantisk udvalg i alt fra dragter og parykker til næser, hatte og festmakeup. Og hvis du skal holde en privat fastelavnsfest, kan du også finde alt i spøg og skæmt her. Og priserne er rimelige.

Voksendragter koster fra 59 kr. for en draculakåbe til 2.800 kr. for et full blown julemandskostume i tyk fløjl. Men de fleste dragter ligger til under 500 kr.. Børnedragter koster fra 79 kr. for en mariehønedragt til 399 kr. for et Harry Potter-outfit.

Hvis du er ude i en totalforvandling og vil være sort for en aften, skaldet eller bare have overnaturligt lange øjenvipper, er der også mulighed for det.

Butikkens udvalg bliver tilført nyheder hver dag, så sortimentet er aldrig helt det samme.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.