Føj til favoritter Del Send
Shopping | 16/01/13

Bruuns Bazaar åbner ny flagskibsbutik

  • Bruuns Bazaar åbner ny flagskibsbutik i Vognmagergade. Her er det brødrene Bruun: Teis Bruun i hvid skjorte og Bjørn Bruun på hylden. Foto: Peter Helles EriksenBruuns Bazaar åbner ny flagskibsbutik i Vognmagergade. Her er det brødrene Bruun: Teis Bruun i hvid skjorte og Bjørn Bruun på hylden. Foto: Peter Helles Eriksen
Det danske mærke åbner ny flagskibsbutik i Vognmagergade, der både kommer til at sælge tøj til mænd og kvinder. Under modeugen kan du blive den heldige vinder af et gavekort på 2.500 kroner til butikken.

Bruuns Bazaars nye flagskibsbutik i Vognmagergade kommer både til at forhandle tøj til mænd og kvinder. En shoppingtur i flagskibsbutikken giver dermed en mere komplet Bruuns Bazaar-oplevelse end de to butikker i Kronprinsensgade, hvor herretøjskollektionen sælges i butikken i nummer 9 og kvindetøjskollektionen sælges i butikken i nummer 8.

Læs også: Guide til københavnernes modeuge

Åbningen af den nye flagskibsbutik bliver fejret under Copenhagen Fashion Week, hvor der den 1. og 2. februar vil blive udloddet to gavekort til en værdi af 2.500 kroner.

Hvad: Bruuns Bazaar åbner ny flagskibsbutik
Hvor: Vognmagergade 2, København K.
Hvornår: 1. februar fra klokken 10 til 19 og 2. februar fra klokken 10 til 16.