Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Bruno & Joel

Bruno & Joels støvler passer perfekt til københavnerindens fod. Stilen er generelt enkel og anvendelig. Du finder sjældent sprælske prikker, striber og overpyntede festsko på hylderne, der mere er underlag for sko og støvler i læder og ruskind i sorte, brune og beige nuancer.
Bruno & Joels sko og støvler passer perfekt til københavnerindens fod. Stilen er generelt enkel og anvendelig. Du finder sjældent sprælske prikker, striber og overpyntede festsko på hylderne, der mere er underlag for sko og støvler i læder og ruskind i sorte, brune og beige nuancer.

Sortimentet
Bruno & Joel er en lille butik, men med rigtig stort vingefang. Midt i butikken, på det, der egentlig er disken, ligger en enorm nøgen dame i udhugget sten og slanger sig. Hun levner ikke meget plads til dig og dine medshoppere: lokalet er fyldt med mere end to kunder i butikken.

Pladsmanglen er dog ikke det største problem, der snarere er, at du ikke har råd til at købe mere end et par sko ad gangen. Bruno & Joel har nemlig en evne til at sætte lige præcis den type sko og støvler på hylderne, der får dig til at ønske, at sko var noget, du spiste til morgenmad.

Ud over sko fås også et lille udvalg af lækre bløde skindtasker i sort og brun samt ruskindsnederdele, ligeledes i sorte og brune nuancer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.