Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 01/02/18

Brødflov

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Surdej og lange hævetider er hovedstenen hos Brødflov på Frederiksberg.

Brødflov er et gammelt dansk ord, det betyder at være sulten. Siden 2013 har det også været en dygtig bager på Frederiksberg.

Hos Brødflov gør de sig nemlig umage, og udvælger kun råvarer højeste økologiske kvalitet - som derudover bliver pakket i biodynamisk emballage.

'Økologiske korn er dyrket uden kunstgødning, sprøjtegift og gensplejsning. Fuldkornsmel kan både være hele korn eller forarbejdede kerner, i form af knækkede, skårne eller malet fuldkornsmel. Hele kernen benyttes, hvilket sikre at alle vitaminer, mineraler og fibre bliver i det færdigbagte brød,' fortæller de.

Foto: PR

Alt brød der kommer ud af ovnen her på Falkoner Allé er lavet med surdej - en detalje der giver brødet en bedre smag, aroma og struktur, end ved brug af gær.

'Melet som der bruges er stenformalet. I stenformalet mel er det ikke muligt at separere kornets dele fuldstændig, og der vil derfor altid være både kim og klid tilbage i melet. Det giver specielt det sigtede mel et højere indhold af vigtige vitaminer og mineraler. Det er ofte mindre møllere, som anvender stenkværne og de maler gerne et enkelt parti korn fra samme mark ad gangen. Det betyder, at bagning med stenformalet mel kan give en ny smagsoplevelse hver gang.'

Brødflov har også butik på Christianshavn Torv og i Tivoli Food Hall.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.