Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Britannia

Britannia

Strandvejen 187
2900 Hellerup

Åbningstider

Man-tor 10:00-17:30, fre 10:00-18:00 og lør 10:00-14:00

Kontakt

39 62 13 01
 

 

 

 

  • Foto: Andreas Beck Foto: Andreas Beck
Her kan du blive ekviperet fra a-z i absolut kvalitetstøj fra de bedste fabrikanter verden over. Du kan købe ægte Humphrey Bogart hatte og få taget mål til et jakkesæt. I den næsten 100 år gamle forretning kaldes medarbejderne stadig ved deres efternavn.
Som at træde ind i et afsnit af Matador, repræsenterer Britannia en svunden æra indenfor herrekonfektion. I den næsten 100 år gamle forretning med klassisk ekvipering til herrer kaldes medarbejderne stadig ved deres efternavn, og den lettere arkaiske atmosfære i det store lokale er bestemt ikke et negativt asset. Tværtimod er butikken et levende bevis på, at her handler herrer, som kender betydningen af begrebet stil.

Britannia er Hellerups svar på det gamle Brdr. Andersen. Der er noget engelsk højadel over butikken, som "har udvalget, men kun det bedste". I Britannia kan du blive ekviperet fra a-z i absolut kvalitetstøj fra de bedste fabrikanter verden over. Her finder du bæltet i ægte krokodilleskind til den nette sum af 2800 kroner, alle typer bukser af mærket Brax, ternede caps og ægte Borsalino-hatte a la Humphrey Bogart. Du kan få taget mål til et jakkesæt, som sys på samme fabrik, som producerer det velkendte mærke Burberrys, ligesom du kan få skræddersyet en skjorte fra det hæderkronede svenske firma Stenströms. Selskabstøj er selvskrevet, hvad enten det er en smoking eller et kjolesæt, du søger.

Britannia har desuden et imponerende udvalg af accessories, kvalitetstilbehør selvfølgelig. Butikken fører Aigner lædervarer som toilettasker, nøgleetuier og portemonnæer, Zimmerli kvalitetsundertøj for manden som har opdaget, at "undertøj ikke udelukkende er JBS", slips af det italienske mærke Brioni, som er Agent 007s foretrukne og strømper, håndkætlede naturligvis, så du slipper for den irriterende syning hen over foden. Til køligere tider finder du handsker, som for eksempel luksusmodellen i gedeskind med silkefor, "som du kører hånden lige ned i". Der bliver taget hånd om dig, når du handler i Britannia.

Hvad: Britannia
Hvor: Strandvejen 187, 2900 Hellerup
Hvornår: Man-tor 10:00-17:30, fre 10:00-18:00 og lør 10:00-14:00


Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.