Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 25/10/12

Botox- og fillerbehandlinger live i Bella Center

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 22334 25. okt 2012
Senest redigeret af Bruger 22334 25. okt 2012

På Anti-Aging Fair Scandinavia i Bella Center er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med Aleris-Hamlets brede palet af ’foryngende’ kosmetiske behandlinger. Bl.a. kan man på tæt hold overvære tandblegninger samt botox- og fillerbehandlinger.

--

Aleris-Hamlet Hospitaler, der er landets største udbyder af såvel kirurgiske som ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger, fremviser på årets Anti-Aging Fair i Bella Center et bredt udsnit af sin produktpalet på området. – Vores patienter er alle slags mennesker fra samtlige aldersgrupper. De får foretaget både større og mindre behandlinger med henblik på øget velvære og livskvalitet.

Ordene kommer fra speciallæge i plastikkirurgi Elisabet Gudmundsdottir, som er ansvarlig overlæge på Aleris-Hamlets kosmetiske center i Søborg og blandt de specialister, man kan møde på hospitalets stand på Anti-Aging Fair i weekenden fra den 26. til 28. oktober. Sammen med en række kolleger fortæller hun de besøgende om muligheder og nye tendenser inden for kosmetiske behandlinger og operationer.

Brystforstørrelse med og uden kirurgi

På Aleris-Hamlets stand kan man også få råd og vejledning, hvis man overvejer en brystforstørrelse. Ud over indsætning af silikoneimplantater på traditionel vis vil der være mulighed for at høre nærmere om den nye behandlingsmetode lipofilling (fedttransplantation), som appellerer til rigtig mange kvinder, fordi man kan fjerne uønsket fedt ét sted på kroppen og ’genbruge’ det til en naturlig brystforstørrelse. Dermed er der mulighed for at ’slå to fluer med ét smæk’.

– Vi mærker tydeligt, at efterspørgslen efter brystforstørrelser er stigende, og tilbyder alle anerkendte behandlingsmetoder. På den måde er vi i stand til at tilbyde den enkelte kvinde netop den løsning, der passer bedst til hendes krop og ønsker, fortæller specialeansvarlig overlæge, plastikkirurg Bo Jønsson fra Aleris-Hamlet, der lørdag kl. 15.30 holder foredrag på Showscenen om nye trends og muligheder inden for brystforstørrelser.

Behandlinger live på scenen

Alle tre messedage udfører kosmetisk sygeplejerske Anna Helene Nedergaard på Aleris-Hamlets stand botox- og fillerbehandlinger, der kan følges af messegæsterne på helt tæt hold. Samtidig fortæller hun om de mange slags kosmetiske behandlinger til rynkereduktion og anden ansigtsforskønnelse.

– Vi oplever markant stigende interesse for ikke-kirurgiske behandlinger, og der er i dag rigtig mange muligheder. Fx kan jeg nævne Restylane Soft Lift, der giver et mini-ansigtsløft uden brug af kniv, samt peeling og laserbehandlinger til at afhjælpe bl.a. rynker og karsprængninger, siger Elisabet Gudmundsdottir. De seneste nyheder inden for ikke-kirurgisk behandling er bl.a. rynkereduktion med pixellaser og Derma Roller. – Det vinder frem at sammensætte forskellige behandlinger for at opnå et optimalt resultat, og vi har hele paletten, tilføjer hun.

Aleris-Hamlet har netop startet samarbejde med Medex Bio Science Cosmetics, hvilket giver mulighed for før- og efterbehandling med Medex hudplejeprodukter i forbindelse med kirurgiske indgreb og kosmetiske behandlinger. For at markere det vil tre Medex-kosmetologer messen igennem tilbyde gratis hudkonsultationer fra Aleris-Hamlets stand.

Med på standen er også Aleris-Hamlets tandlæger. Her vil der således være mulighed for at købe en tandblegning til en værdi af 3.000 kr. for under halv pris. Flere gange dagligt trækkes der desuden lod om en sådan tandblegning, som udføres under overværelse af interesserede messegæster.

--

Mød Aleris-Hamlet på stand 43 på Anti-Aging Fair Scandinavia 2012, der afholdes i Hal C1 i Bella Center fra den 26. til 28. oktober. Der gennemføres livehandlinger med botox og fillere på standen fredag kl. 15 og 17, lørdag kl. 11 og 13 samt søndag kl. 13 og 15. Derudover er der behandlinger eller foredrag på Showscenen fredag kl. 18.30, lørdag kl. 15.30 samt søndag kl. 11.

Flere gange dagligt trækkes der lod om en tandblegning på Aleris-Hamlets stand, hvor alle er velkomne til at deltage i konkurrencerne, og hvor personalet står klar til at fortælle om weekendens program og de særlige messetilbud.

--

Aleris-Hamlet med afdelinger i Esbjerg, Herning, København, Aalborg og Aarhus er Danmarks største og bredeste privathospital. Virksomheden tilbyder undersøgelse og behandling inden for mere end 40 specialer – og har en førende position på det kosmetiske område.

www.aleris-hamlet.dk

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register