Føj til favoritter Del Send
Shopping | 04/02/14

Bliver dette sommerens fashionhit?

  • Stine Goya fremviser den guldfarvede H2O-sandal under Copenhagen Fashion Week i januar 2014. Foto: Jeppe Bjørn VejløStine Goya fremviser den guldfarvede H2O-sandal under Copenhagen Fashion Week i januar 2014. Foto: Jeppe Bjørn Vejlø
  • Copenhagen Fashion Week. Stine Goya. Torsdag d. 30. januar 2014. Foto: Jeppe Bjørn VejløCopenhagen Fashion Week. Stine Goya. Torsdag d. 30. januar 2014. Foto: Jeppe Bjørn Vejlø
  12  
Modeugen er overstået, og selvom tøjet på catwalken først kommer i butikkerne til efteråret, kunne Stine Goya fremvise en H2O-sandal i guld, som allerede vil kunne købes i foråret.

Følelserne omkring den klassiske H2O-sandal er blandede, og den skiller vandene. Nogle elsker dem, fordi de er behagelige, mens andre hader dem på grund af deres udseende. Men til sommer kan de to grupper måske mødes, når den danske designer Stine Goya kommer med sit bud på H2O-sandalen, der har fået så mange fashion-tæsk gennem årene.

Se billederne: Stine Goya lufter badesandaler

Stine Goyas udgave er guldfarvet og skulle eftersigende komme i mindst tre forskellige nuancer. Sandalen blev allerede fremvist ved den netop overståede københavnske modeuge, hvor flere modeller var iført sandalerne - både med og uden sokker.

Selv om tøjet på catwalken var den kommende efterår/vinterkollektion, som først kommer i butikkerne sidst på året, behøver man ikke vente helt så længe på de gyldne sandaler. De kommer nemlig allerede i butikkerne til foråret omkring maj, og de komme til at koste den nette sum af 699 kroner.

Om det overraskende samarbejde bliver et hit, må vi vente til sommer med at se, men mon ikke, at der nok skal være københavnske fashionistaer, som hopper i den komfortable - og nu også designerhippe - badesandal.