Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Birger Christensen

Birger Christensen

Østergade 38
1100 København K

Åbningstider

Man-tor 10-18
Fre 10-19
Lør 10-17

Kontakt

3311 5555
 

Butikstype

Tøj til kvinder

Tøj til mænd

Tøjbutik

 

 

 

  • Foto: Dennis Lehmann Foto: Dennis Lehmann
  • Foto: Linda Henriksen Foto: Linda Henriksen
  • Foto: Linda Henriksen Foto: Linda Henriksen
  • Foto: AOK Foto: AOK
Det er ikke alle, der har en bankrådgiver, som bifalder shoppingture i Østergade 38. Ikke desto mindre er Birger Christensen både indbegrebet af godt dansk pelsværk, samt et af de stærkeste og mest veletablerede navne i København.

Birger Christensen er Skandinaviens største mode- pels- og livsstilshus. De tunge glasdøre åbner til et luksusland med en efter forholdene behagelig atmosfære og usnobbet service.

Hos Birger Christensen finder du både dame- og herretøj, pelse, tasker og sko i eksklusive mærker. Firmaet Birger Christensen er båret af historiens vingesus helt tilbage fra den spæde start i forrige århundrede. Firmaet er grundlagt i 1869 som hatte- og buntmagerforretning, som blev begyndelsen på et verdensomspændende renomme. De skræddersyede pelsvarer blev tillavet og solgt på samme adresse, hvor du i dag stadig finder Birger Christensen, der er Skandinaviens største mode- pels- og livsstilshus.

Du skal ikke lade dig skræmme, men imponere af butikkens prangende facade. De tunge glasdøre åbner til et luksusland med en, efter forholdene, behagelig atmosfære og usnobbet service. Butikken i to etager består af afdelinger med henholdsvis pelsvarer, Chanel-kreationer og -produkter, en dameafdeling med beklædning, sko og accessories fra de store internationale modehuse, en med herremode -sko og -accessories.

Pelsvarer efter mål producerede Birger Christensen helt op til midten af 1960erne, men inspireret af firmaet Saks i New York begyndte butikken i 1970erne også at producere ready-to-wear pelse som de første i Danmark. I dag er 80 procent af pelsvarerne i butikken af Birger Christensens eget design og produktion. Resten er fra topdesignere som Michael Kors, Oscar de la Renta, Valentino og Prada og fra firmaet Great Greenland.

Stueetagen rummer herreafdelingen med sko og tøj fra Dolce & Gabbana, Jill Sander, Balenciaga, Prada, Lanvin og Viktor & Rolf. Skridt op ad den storslåede plexiglastrappe båret af stål og glas og du vil befinde dig i et dametøjsmodemekka, omgivet af beklædning og tilbehør fra topdesignere som Dior, Prada, Phillip Lim, Noir, og Lanvin.

Birger Christensen er indbegrebet af godt dansk pelsværk i bedste kvalitet og design og førende dansk repræsentant for klæder af internationalt design. Butikken kan tillige bryste sig af at være Kongelig Hofleverandør og af at have haft besøg af personligheder som Maria Callas, Shirley McLaine, Danny Kaye, Elton John og Louis Armstrong.

Hvad:
Birger Christensen
Hvor:
Østergade 38, København K.
Hvornår:
Mandag til torsdag fra klokken 10 til 18, fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 17.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.