Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 17/04/18

Beaumonde

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR

I august 2017 åbnede butikken Beaumonde på Gammel Kongevej 153. En skønhedsbiks, som ene og alene sælger K-beauty produkter. Og hvad er så lige K-beauty?

K-beauty er hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter fra Sydkorea, som er kendt for deres nytænkende skønhedsprodukter til fornuftige priser.

Bag butikken står Marie Brodersen, der bl.a. er tidligere skønhedsredaktør på Alt for Damerne. Inden hun slog dørene op til Beaumonde på Gammel Kongevej, drev hun webshoppen Beaumonde.dk, som butikken udspringer af. Dermed kan man nu både bestille produkter online eller smutte hen og få en kyndig vejledning i, hvad butikken sælger, og købe de mange forskellige K-beauty-produkter fysisk.

Det fine selskab

Selve navnet Beaumonde betyder »det fine selskab« og kommer ifølge Marie Brodersen af, at hun elsker at omgive sig med fine ting og i det hele taget at dyrke det gode liv.

»Derfor vil de produkter, jeg sælger i Beaumonde være en afspejling af, hvad jeg synes er lækkert. Det er ikke nødvendigvis dyrt eller posh, men helt sikkert fint, enkelt og funktionelt«.

I butikken finder man produkter fra bl.a. Mizon, Manyo Factory, Blithe, Dr. Jart+, IT’s Skin, der bl.a. er kendt for deres macaron-lipbalms og sheet-maskerne.

Foto: PR

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.