Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 03/03/10

Baum und Pferdgarten

  • Foto: PR-Foto Foto: PR-Foto
Gå i Baum und Pferdgartens nyindrettede butik, hvor blomsterne også danser forår på tapetet, og køb en af damernes mægtigt velsiddende kjoler eller en lille jakke, der nu kan bruges som indefrakke - over kjolen - og som jakke med et stort uldent tørklæde, når det nu snart snart bliver varmere.

Hvis du ligesom modeikoner som Pernille Rosendahl og Helena Christensen ikke kan få nok af Baum und Pferdgartens skæve mønstre og lækre materialer, så er der godt nyt. 12. februar åbnede brandet en koncept-butik i Vognmagergade i København.

Finanskrisen havde ellers næsten taget livet af det hippe mærke. Så sent som i juni 2009 måtte designerne Helle Hestehave og Rikke Baumgarten erklære sig konkurs, inden de på et hestehår blev frelst af Bruuns Bazaar, som opkøbte aktiemajoriteten i Baum und Pferdgarten. 

Nu satser de to kvinder sammen med brødrene Bjørn og Teis Bruun på et bedre 2010 med den nye butik.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.