Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 29/04/15

BauBau Shop

  • Foto: PR foto Foto:
Hos BauBau på Nørrebro kan mænd få deres aflagte klæder i kommission. Butikken er den første af sin slags og byder også på ting til boligen - både nyt og gammelt.

Vintage og secondhand er ikke kun for kvinder. Det er filosofien bag BauBau på Nørrebro.

Butikken vil have københavnske mænd til at aflevere gemte skatte fra klædeskabet. Indehaveren af BauBau, Casper Bilsted, ved nemlig, at mange mænd har lækkert tøj liggende, som de enten er vokset ud af eller vokset fra. BauBau er Københavns første luksusgenbrug kun for mænd. Tøjet tages i kommission, men kun hvis det passer ind i butikkens stil og koncept, og butikken

Butikkens navn BauBau betyder "Vov vov" på italiensk, og Casper Bilsted opfordrer netop mændene til at gø lidt højere gennem mere bevidste tøjvalg - både med kant og kvalitet.

Kunstneren Sjulle Anker har dekoreret væggene i butikken, og prøverummene har Casper Bilsted selv bygget af genbrugsmaterialer.

Det er ikke kun tøj, manfinder i butikken i Birkegade, men også ting til boligen. Der er både nyt og gammelt, og også Casper Bilsteds egne kreationer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.