Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 02/11/11

Baisikeli - Brugte Cykler

  • den socialøkonomiske virksomhed Baisikeli, som genbruger gamle cykler og sender dem til Afrika... Foto: Niels Ahlmann Olesenden socialøkonomiske virksomhed Baisikeli, som genbruger gamle cykler og sender dem til Afrika... Foto: Niels Ahlmann Olesen
  • Foto: PR-foto: Colourbox Foto: PR-foto: Colourbox
  12  
Vil du hellere i nærkontakt med den københavnske cykelundergrund (dem der spiller cykelpolo og triller rundt nede i Boblehallen og bygger farvestrålende transportable cykelmusikmaskiner à la Karmakanonen), er Baisikeli et rigtig godt sted.

Her finder man både funky caféhygge og et kæmpeværksted drevet af ægte cykelnørder med en fortid som cykelbude og hjertet på det helt rigtige sted. De sørger for at sende de cykler, der ikke (længere) bruges i Danmark, videre til Afrika, hvor de gør en kæmpe forskel for den enkeltes liv.

Baisikeli bygger både nye cykler fra bunden og sætter gamle i stand, som så sælges til meget rimelige priser - inklusiv et halvt års garanti. Det er også muligt at leje cykler. Eller bare komme forbi og drikke en kaffe og nyde den gode cykelstemning. Med ekstra god samvittighed.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.