Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 20/01/18

Arono

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Alexander Andersen 20. jan 2018
Senest redigeret af Alexander Andersen 20. jan 2018

Arono er et sundhedsunivers for kvinder og mænd, der ønsker at smide nogle kilo. Det gælder uanset om det er et vægttab på 5 kg eller 50 kg.

På Arono.dk kan man oprette en bruger og indtaste personlige oplysninger som: køn, alder, højde, vægt, motionsvaner, madpræferencer, allergier m.m.

På baggrund af disse informationer skræddersyr Arono en helt personlig kostplan til den enkelte bruger. En kostplanen laves for at blive fulgt, og hvis det skal være realistisk, er det super vigtigt, at den er personligt tilpasset til brugerens krop, livsstil og målsætninger.

Til kostplanen medfølger også en indkøbsliste, der automatisk opdateres på ugentlig basis. På den måde kan alle de fødevarer - der ifølge kostplanen skal bruges - handles ind på blot et par minutter. Hurtigt og let.

Arono kan også at vejlede mht. motion, hvor simple og effektive træningsøvelser gives. Målet er at få pulsen højt op i 10-15 minutter og forbrænde så mange kalorier som muligt på denne korte tid. For et varigt og stabilt vægttab er motion også et vigtigt parameter.

Aronos service kan betegnes som et alternativ til at gå til en alm. diætistklinik. Ved brug af teknologi udbyder Arono tilsvarende service på en let og brugervenlig måde.

Arono udvikler hele tiden nye funktioner, der skal gøre det lettere for danskere at tabe de overflødige kilo. Overvægt er et stort samfundsproblem med 47% af danskere, der har et BMI over 25. Visionen er at hjælpe fra overvægtig til en sundere livsstil.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.