Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 01/04/07

Apair

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Apair har det hotteste af det hotte i støvler, sandaler, slingbacks, sneakers og sko og tasker for de modebevidste mennesker i 20'erne og opefter. Ud over sko sælger de tøj, solbriller og tilbehør til både mænd og kvinder.
Apair er lyst og minimalistisk indrettet.
De afhøvlede, turkisfarvede gulve og ditto markiser signalerer samtidig frækt og anderledes design.
Dette mix af enkelhed, minimalisme og det sprælske afspejles også i butikkens varesortiment. Her satser man på det trendy, elegante og feminine til kvinderne. Samtidig forsøger man at købe ting hjem, som ikke fås overalt. Hovedvægten er lagt på sko og tasker, men du kan også finde tøj og tilbehør som solbriller, bælter og smykker til både mænd og kvinder.

 

  • Damesko: Her er elegance og kvindelighed nøgleordene. Der fås alt fra lækre læderstøvler til sandaler og slingbacks, gerne i anderledes materialer og et fræks design. Butikken fører bl.a. mærker som Le Silla, Cesare Paciotti, Primeboots, ElisaNero og selvfølgelig butikkens eget mærke, A pair.

  • Herresko: Det er butikkens mål, at få de danske mænd til gå lidt mere op i, hvad de stikker fødderne i. Skoene er i et lækkert og spændende design, som for eksempel Rocco P, Area Forte, Barracuda og Apair.
  • Tasker og tilbehør: Her føres mærkerne Royal Republiq og Numero 10.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.