Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

A.C. Perchs Thehandel

  • Foto: Linda Henriksen Foto: Linda Henriksen
A.C. Perchs Thehandel sælger te fra så forskellige steder som Kina, Sri Lanka, Taiwan, Indien, Japan og Afrika. Teerne varierer stærkt i duft, smag og pris. Teen bliver vejet på gamle messingvægte med lodder.
Tiden står stille, når man træder ind ad døren til A.C. Perchs Thehandel. Den elegante lille butik med de mørke diske og hylder og gyldne te-dåser er ganske vist smukt restaureret i de senere år, men bortset fra det elektriske lys fremstår alt, som da Niels Brock Perch åbnede butikken i april 1835.

Teen bliver vejet på gamle messingvægte med lodder, og fjerde generation af familien Hincheldey, der i 1894 overtog butikken efter Perch-slægten, giver i dag kunderne den bedste betjening og rådgivning om te-sortimentet og the-brygningens kunst.

Teerne kommer fra så forskellige steder som Kina, Sri Lanka, Taiwan, Indien, Japan og Afrika og varierer stærkt i duft, smag og pris. Her er der mindst 100 forskellige typer the at vælge mellem.

Selvom Perch er en af de ældste butikker i København, er det også en af de første herhjemme til at sælge sine varer over Internettet.


Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.