Føj til favoritter Del Send
Shopping | 20/12/12

5 bud på det unikke nytårsoutfit

  • Foto: CPH Treasures Foto: CPH Treasures
CPH Treasures har taget et kig i 5 udvalgte genbrugsbutikker.

...

2013 står for døren, og vi er mange, der glæder os til lyden af champagnen, der popper, kransekage, og kysset, der bringer dig ind i det nye år. Har DU fundet den perfekte kjole, som ingen af de andre til festen dukker op i?

CPH Treasures har nemlig taget et kig i 5 udvalgte genbrugsbutikker, i håbet om at hjælpe dig til at finde den helt unikke kjole til nytår!

Prag genbrug på Nørrebro
Prag Genbrug ligger midt på Nørrebrogade og gør sig bemærket ved sit kæmpe udvalg! Her går du ikke galt i byen, hvis du leder efter pailletter, unikke kjoler, vamsede 80’er-sweatre eller et par smækre læderbukser.

Perlebesat kjole med bar ryg i sarte rosa farver: 560 kr.

Hvad: Prag
Hvor: Nørrebrogade 45, 2200 København N

Læs mere om Prag genbrug på CPH Treasures


Gemmeren
Træd fire skridt ned fra gadeniveau, og du står i Gemmeren, som oser af hygge – der spilles funky jazz over højttalerne, og der er en dejlig, hjemlig atmosfære. Hvis du finder jagtinstinktet frem og bevæbner dig med tålmodighed, er der med garanti mange gode fund – hertil er priserne også lave, hvilket kun gør dagens scoop endnu bedre.

Sølv tiger-sag med empire snit og slæb bagpå: 75 kr.

Hvad: Gemmeren
Hvor: Fælledvej 9, 2200 København N

Læs mere om Gemmeren på CPH Treasures


Devantier
Devantier er en lille vintage boutique i midtbyens små gader. Selvom butikken er lille, gør de op for det med et rigtig fint udvalg af jakker, kjoler og skjorter fra forskellige lækre designere. Butikken oser af parisisk charme, og hvert stykke tøj er personligt udvalgt til den lille boutique.

Katharine Hamnett pailet kjole: 1400 kr.
Guld-frakke fra Ivan Grundahl: 350 kr.Hvad:
Devantier
Hvor: Hyskensstræde 14, 1207 København K

Læs mere om Devantier på CPH Treasures


Munufea
Her finder du især mange nederdele og skjorter, så du kan sammensætte dit helt personlige vintage-look. Munufea drives af Ungdommens Røde Kors, og selvom tøjet er nøje udvalgt specielt til butikken, er det til en meget billig pris.

Sort blondetop: 40 kr.
Lilla nederdel: 40 kr.
Bælte: 20 kr.

Hvad: Munufea
Hvor: Gl. Kongevej 82, 1850 Frederiksberg

Læs mere om Munufea på CPH Treasures


O-S-V
Her skal du gå hen, hvis du vil købe high end-mærker til en billig penge. Butikken er moderne og smart, og der er mange fede kjoler, sko, frakker og tasker. O-S-V har masser af vintage, men du kan sagtens også finde varer, der stadig er i butikkerne – til cirka halvdelen af prisen!

Alexander Wang to-delt kjole: 900 kr.

Hvad: O-S-V
Hvor: Peder Hvitfeldts St 4, 1173 København K

Læs mere om O-S-V på CPH Treasures

Den nye online genbrugsguide, CPH treasures, har kortlagt byens genbrugsforretninger til gavn for både lokale og turister - den er på engelsk og dækker de forskellige genbrugs- og vintage-tøjforretninger i hele hovedstadsområdet. Derfor kan den anvendes som en genbrugs-GPS, når man går på jagt efter de københavnske genbrugsbutikker. På siden finder man over 100 genbrugsbutikker med hver deres profil, inklusiv adresser, åbningstider og beskrivelser.

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer