Foto: Ikke oplyst
Shopping | 17/10/18

AOK guider til alle byens lagersalg

Hold øje med de mange københavnske lagersalg, hvor du kan købe designersko, børnetøj, boligtilbehør og accessories med store rabatter. Følg med her, vi opdaterer hele tiden.
H&M Home, Købmagergade 36, København K. Foto: Gita Femhøj
Shopping | 26/09/18

Welcome Home: H&M slår dørene op for deres første H&M Home butik i Danmark

Endnu en H&M-butik åbner op i København - denne gang med møbler og interiør.
Interiør fra Yume. Foto: PR
Shopping | 11/09/18

Bæredygtigt designmarked i Nordhavn

I weekenden er der designmarked i Århusgadekvarteret i Nordhavn, hvor du kan finde masser af inspiration og bæredygtige sager til hjemmet.
Malene Birgershow i Kedelsmedjen i København, torsdag den 9. august 2018.  Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Shopping | 15/08/18

Modeuge: Sporty og punket - hvor er du på vej hen Malene Birger?

Sæt, huller, korsetter og snøresko. Endnu en gang viser By Malene Birger nye sider.
Copenhagen Fashion Week 2018, Ganni Show på Refshalevej i København.Der var ikke sparet på referencer til friluftlivet i Gannis SS19 kollektion, hvor både støvler, jakker, bukser og tasker var stærkt inspireret af beklædningdele, man ellers forbinder med vandre-, klatre- og friluftsudstyr. Så meget, at det næsten, men kun næsten, tippede over.Der var en helhed i kollektionen, der gjorde, at intet stak af, men at alt passede ind. Selv de rå omgivelser i en hal på Refhaleøen med containere stablet oven på hinanden bidrog til, at det hele fungerede. Oveni hatten blev der spillet gamle Nirvana-sange, dog peppet lidt op af dj-input, men det gav også det helt rigtige til Gannis SS19-kollekton og sikrede, at den blev præcenteret i rammer, der matchede tøjet.Om man så er til stilen - det er en hel anden snak. Foto: Martin Sylvest
Shopping | 10/08/18

Kom med på vandretur: Se Gannis nye kollektion, som blev vist under modeugen

Der var ikke sparet på referencer til friluftlivet i Gannis SS19 kollektion, hvor både støvler, jakker, bukser og tasker var stærkt inspireret af beklædningdele, man ellers forbinder med vandre-, klatre- og friluftsudstyr. Så meget, at det næsten, men kun næsten, tippede over.
Copenhagen Fashion Week SS19. Stine Goya show.Stine Goya show. I 2019 vil Stine Goyas sommerkollektion være kendetegnet af lag på lag, et hav af miksede mønstre og farver som bl.a. gul, rød, lys lilla og blå.Der er både klassiske Stina Goya-kjoler med glimtende sten, løse flagrende bukser med skønne prints og dussede farvenuancer, som vi forbinder med Stina Goyas tidligere kollektioner. Men også masser af nye tiltag som striber, lag på lag og sidst skal nævnes bøllehatten, som var en del af flere outfits under showet.Et show, der fyldte Den Grå Hal med et smukt slalomløb af modeller, som både gik langs og mellem publikum, så alle fint kunne se kollektionen fra alverdens vinkler, hvor end man sad. Foto: Celina Dahl
Shopping | 08/08/18

Lag på lag, glitrende sten og bøllehatte: Se Stine Goyas SS19 kollektion

Stine Goya show. I 2019 vil Stine Goyas sommerkollektion være kendetegnet af lag på lag, et hav af miksede mønstre og farver som bl.a. gul, rød, lys lilla og blå. Der er både klassiske Stina Goya-kjoler med glimtende sten, løse flagrende bukser med skønne prints og dussede farvenuancer, som vi forbinder med Stina Goyas tidligere kollektioner. Men også masser af nye tiltag som striber, lag på lag og sidst skal nævnes bøllehatten, som var en del af flere outfits under showet. Et show, der fyldte Den Grå Hal med et smukt slalomløb af modeller, som både gik langs og mellem publikum, så alle fint kunne se kollektionen fra alverdens vinkler, hvor end man sad.
Copenhagen Fashion Week SS19. Saks Potts.Modeugen SS19 blev sluttet af med manér i smukke omgivelser på Østerbro, da Saks Potts igen viste, at de kan det der med pels. Foto: Celina Dahl
Shopping | 15/08/18

Modeuge: Lady Gaga og Gigi Hadid er fans af dansk designduo - og det er ikke uden grund

Det er ikke kun Lady Gaga, der har fået øjnene op for danske Saks Potts. I aftes afsluttede de modeugen af med manér i smukke omgivelser på Østerbro.
Copenhagen Fashion Week SS19. Rodebjershow.Helt til venste: Amanda Collin, som sammen med designer, Carin Rodbjerg, står bag fremvisningen af Rodebjer SS19. Foto: Celina Dahl
Shopping | 09/08/18

Modeuge: Sex, smøger og rigtige kvinder

Der var skruet op for begreber som synd og kvindefrigørelse i den svenske designer Rodebjers show, der bød på storrygende modeller, 70er-snit og skåle formet som skamlæber.
Foto: Ikke oplyst
Shopping | 28/06/18

København har fået en ny lyserød sneakerbiks

Indre By har fået en ny feminin forhandler af sneakers, som udelukkende henvender sig til de kvindelige kunder.
Foto: PR
Shopping | 25/06/18

Luksus til halv pris i ny butik i København

Gestuz, Custommade, Puma og 2ndday er blot nogle af de mærker, du kan shoppe til halv pris i butikken Edie i Indre By.
Foto: Claus Bech
Shopping | 08/06/18

Guide: Få overblik over sommerudsalget i København

Juni er skudt i gang, og sommerudsalget er over os i Københavns butikker. Her kan du få overblik over, hvornår dine favoritbutikker skyder udsalget i gang i København.
Irma åbnede i Illum i 1969 og lukkede i 2016, fordi Irma ikke passede ind i stormagasinets strategi. Nu vender Irma tilbage i de velkendte lokaler. For som administrerende direktør i Illum, Jeanette Aaen, siger: »(Irma, red.) passer perfekt ind i Illums vision og strategi om at skabe en stærk kvalitetsoplevelse.« Foto: Waclaw Charewicz
Shopping | 06/06/18

Efter to år i kulden: Irma flytter tilbage i Illum-kælderen med kaffebar og veganerafdeling

Der er nu fundet en afløser til Eataly, som har boet i Illums kælder. Det er Irma, der flytter tilbage.
Streetmachine i Kronprinsensgade. Foto: PR
Shopping | 27/03/18

Guide: 10 gode herretøjsbutikker i København K

Indre By er et sandt shoppingmekka for modebevidste mænd. AOK har fundet 10 lækre herretøjsforretninger, der er værd at besøge.
Rødovre Centrum får endnu flere butikker. Foto: Niels Ahlmann Olesen
Shopping | 23/03/18

Shoppingcenter udvider: Nu bliver det Danmarks største

Rødovre Centrum indvier fredag sin nye tilbygning med 10 butikker.
Foto: PR
Shopping | 05/03/18

Shoppingcenter i kæmpe udvidelse: Skal være dobbelt så stort

Shoppingcentret Fisketorvet i København bliver markant større i fremtiden.Det skriver Magasinet Kbh.Københavns Kommunes politikere har nemlig vedtaget et forslag, der kommer til at fordoble Fisketorvets areal.Læs også: AOK guider til alle byens lagersalg
Foto: PR
Shopping | 22/02/18

Amerikansk skogigant er rykket ind på Strøget i København

Det næststørste skomærke i USA har åbnet butik på Strøget.
Foto: Ikke oplyst
Shopping | 15/02/18

Samsøe & Samsøe popper op med outlet i Indre By

Fik man ikke fat i alt, hvad man ønskede sig på udsalg, er der stadig håb. Samsøe & Samsøe har åbnet en kæmpe pop-up-shop midt på Købmagergade.