Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 21/02/13

We Will Rock You

Tidspunkt

Forum Copenhagen

Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg C

Åbningstider

Information åben man - tors 8.30-16.00, fre 8.30-15.00

Kontakt

32 47 20 00
 

 

  • Foto: Britta Pedersen Foto: Britta Pedersen
Queen musical’en om en mørk fremtid uden rockmusik er drejet omkring rockbandets legendariske sange. »We Will Rock You« er tilbage i København.

Kun godt halvanden måned efter Beatles’ besøg i Forum i form af teaterkoncerten »Hey Jude«, rykker et andet af rockhistoriens giganter ind i salen på Frederiksberg. Det er den engelske musical »We Will Rock You«, som er på besøg i København.

Forestillingen, der er skabt omkring rockbandet Queens musik, rykker ind i Forum fra 12. til 17. marts, med otte forestillinger på de seks dage.

»We Will Rock You« opstod som et samarbejde mellem Queen og skuespilleren og manuskriptforfatteren, Ben Elton i starten af det nye årtusinde. 14. maj 2002 havde den premiere i Dominion Theater i London, hvor den har spillet for fulde huse i snart 11 år.

Ben Elton valgte at omdanne Queens sangtekster til et science fiction stykke om en dyster fremtid, hvor musik og dans er forbudt og loven bliver hårdt håndhævet. Den lidt fjollede koncept mødte ikke mange pæne ord hos anmelderne, til gengæld elskede publikum forestillingen og har gjort det siden. Da AOK overværede forestillingen i London var det i en totalt udsolgt sal, med et meget medlevende publikum.

Forestillingen har også turneret over det meste af verden og har tidligere været i København. Og måske bliver det sidste gang muligheden er til stede, det har nemlig været på tale at lægge den sejlivede forestilling i graven og i stedet sætte en efterfølger op.

“Ja, det er sandt, jeg har skrevet en efterfølger, som Brian (May) og Roger (Taylor) elsker. Lige i øjeblikket har alle travlt med denne forestilling, så der er ingen dato på, hvornår den kommer op, men den er klar, det er bare et spørgsmål om at trykke på knappen,” fortæller Ben Elton.

Den oprindelige »We Will Rock You« har tidligere været i København, og går det som sidste gang, bliver der rift om billetterne når Queen musical’en nu igen indtager Forum 12. til 17. marts.

Hvad: Queen musical
Hvor: Forum
Hvornår: 12. - 17. marts
Hvordan: 445 - 565 kr. på Billetnet

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register