Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 15/10/07

Vega (Lille Vega)

  • Foto: Lille Vega (PR foto) <br/> Vega er blandt de spillesteder, der får en tiltrængt, økonomisk håndsrækning fra kommunen. Foto: Lille Vega (PR foto)
    Vega er blandt de spillesteder, der får en tiltrængt, økonomisk håndsrækning fra kommunen.
Klubscene med velassorteret foyerbar, tilbagelænet stemning, en lille balkon og plads til cirka 500 tilskuere i salen. Der er både danske og udenlandske rocknavne på plakaten. I weekenden bliver stedet til Vega Natklub sammen med Vega Lounge.
Klubscene med velassorteret foyerbar, tilbagelænet stemning, en lille balkon og plads til cirka 500 tilskuere i salen.

I weekenderne bliver Lille Vega til Vega Natklub sammen med Vega Lounge. I den nye lounge er der med et eksklusivt touch kælet for designet og detaljerne. Ideal Bar fungerer som en selvstændig bar på gadeniveau. Vegas lille scene lagde midt i 90'erne ud med en programerklæring om især at sætte britisk og amerikansk rock af den halvskæve slags på programmet. Det viste sig dog hurtigt, at der også blev plads til de mellemstore danske navne, til resten af verden, og til at kigge ind i fremtiden for at præsentere det nye og uopdagede inden for stort set alle rytmiske genrer.

Som regel placerer Vega de bands og solister, der kan trække et større publikum i den store sal. Men, ingen regel uden undtagelser: Det sker også, at navne, der uden problemer kunne fylde Store Vega, foretrækker den mere intime stemning i den lille sal.

Med en samlet kapacitet på 2000 tilskuere i de to koncertsale og en alsidig musikprofil med både nye og etablerede navne udgør spillestedet en dynamisk del af byens rytmiske musikliv.

Vega ligger i Musikkens Hus - det tidligere Folkets Hus, der genåbnede efter fem års dvale 13. september 1996. Genåbningen afslørede en vellykket restaurering at et stykke stemningsfyldt arkitektur, tegnet af arkitekten Vilhelm Lauritzen.

Huset rummer, foruden spillestedet, en række foreninger og organisationer fra musikkens verden.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.