Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 04/01/18

Torben Toben på Teatret ved Sorte Hest

Tidspunkt

Teatret ved Sorte Hest

Vesterbrogade 150
1620 København V

Åbningstider

man - fre 10.00-16.00

Kontakt

33 31 06 06
 

Genre

Skuespil

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Torben Toben på Teatret ved Sorte Hest

Brugeromtale
Oprettet af: Ditte Marie Drehn-Knudsen 4. jan 2018

Hvad gør man, når man ikke kan holde resten af verden og dens befolkning ud? I Line Knutzons gravalvorlige komedie, TORBEN TOBEN, æder Torben hele verden op i fortvivlelse, afmagt og frustration.
Teatret ved Sorte Hest indleder det nye år med premiere på Knutzons humoristiske og eksistentielle fortælling under instruktion af Maria Vinterberg. TORBEN TOBEN kan opleves fra 26. januar – 10. marts 2018.

Garvede ’hestespillere’ forenes med nye skuespiller-stjerneskud i TORBEN TOBEN
Skuespiller Paw Henriksen vender tilbage til Sorte Hests scene i titelrollen som Torben Toben, ledsaget af et stort hold unge skuespillere med velkendte efternavne. Heriblandt det nye stortalent Lue Støvelbæk, som går på Den Danske Scenekunstskole i Odense og nu får sin debut som professionel skuespiller på Hesten, hvor også hans mor Anette Støvelbæk ofte har stået på scenen. Også Karoline Brygmann, som sidste år blev uddannet fra skuespillerskolen i Odense, indtager for første gang Hestens scenerum i rollen som den skrubforvirrede Agga. Endvidere er der gensyn med Kristoffer Helmuth, der sammen med sin far Mikael Helmuth medvirkede i Team Teatrets anmelderroste forestilling ”Anonyme sexister” på Teatret ved Sorte Hest i 2016. Samme år modtog han Reumerts talentpris for sit ekstraordinære skuespillertalent.

Om TORBEN TOBEN
TORBEN TOBEN handler om Torben, der har en sjælden evne og en glubende appetit. Hans ven Frantz har bekymringer omkring Torben. Torben har jo ædt alt andet og alle andre. Det skulle skabe den store fred og lykke, men det går ikke så glat. Povl dukker op. Povl får sit at se til den dag, han opdager, at hans mødested ”Kastellet” er væk. Alt er væk – inkl. Østerbro. Under et af Torbens turbulente hosteanfald dukker kvinden Agga pludselig op. Nu er de fire, og der må regler til. Det går slet ikke.
Eneste udvej: Torben må æde dem alle sammen.

TORBEN TOBEN spiller på Teatret ved Sorte Hest fra den 26. januar – 10. marts 2018.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register