Føj til favoritter Del Send
Scene | 15/08/17

Tivoli er klar med store stjerner og et spækket program

  • Pressemøde om Tivolis store jubilæumsprogram i anledning af 175 års jubilæet 15. august 2018. Her er det Anders W. Berthelsen, Mia Lyhne, Kirsten Lehfeldt, Peter Frødin og Nikolaj Koppel. Foto: Mads Claus Rasmussen

    Pressemøde om Tivolis store jubilæumsprogram i anledning af 175 års jubilæet 15. august 2018. Her er det Anders W. Berthelsen, Mia Lyhne, Kirsten Lehfeldt, Peter Frødin og Nikolaj Koppel.

    Foto: Mads Claus Rasmussen
Det bliver større, højere og vildere i 2018 i Tivoli.

I 2018 fejrer Tivoli 175-årsjubilæum. Det sker med det mest ambitiøse underholdningsprogram i havens historie. Mere end 400 arrangementer kommer på plakaten og 465.000 billetter sættes til salg.

Tirsdag 15. august, på havens 174-årsfødselsdag, blev sløret løftet for dele af det massive program. Her kan du læse om nogle af de ting, man kan opleve i Tivoli i 2018.

Divaer i glas
I Glassalen får musikforestillingen »Divaer i glas« premiere. Forestillingen er baseret på en ide fra sangerinden Caroline Henderson, der også selv spiller med i forestillingen. Foruden Caroline Henderson er Birgitte Hjort Sørensen og Cecilie Stenspil også med. Forestillingen handler om de divaer, der gennem tiden har optrådt i Glassalen i Tivoli. Der er premiere 18. august 2018.

Guide: Her kan du spise i Tivoli i København

Chess
ABBA-legenderne Benny Andersson og Björn Ulvaeus' musical »Chess« fra 1986 bliver opført på dansk i Tivolis Koncertsal. Det bliver med Stig Rossen og Xenia Lach-Nielsen i hovedrollen. Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der skal spille de øvrige roller. Forestillingen har premiere 19. januar 2018.

Midt om Natten
Filmen »Midt om natten« med Kim Larsen i hovedrollen bliver lavet til en musical, der har premiere 15. marts 2018. Her kan man opleve Spacey, Arnold, Susan og alle de andre i et nyskrevet stykke, der lægger sig tæt op ad filmens handling, men som også har en historie, der foregår i nutiden. Opsætningen byder på masser af de gamle hits som »Susan Himmelblå«, »Midt om natten« og mange andre. Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der skal spille rollerne i musicalen.

Læs også: Overblik: Her er hele Tivolis nye food court

Rytteriet - Live i Tivoli
Rytteriet er klar med endnu et liveshow. Denne gang har Rasmus Botoft og Martin Buch taget Bodil Jørgensen med på scenen. Bodil Jørgensen har tidligere været en del af Rytteriet på tv, men det er første gang hun er med live. Man kan forvente sig en festlig forestilling med masser af de kendte figurer, og der kommer også flere nye til. Der er premiere 24. marts 2018.

Mor og far sidder i Grøften - den sande historie om den gamle have
I dette stykke kan man opleve Peter Frødin, Kirsten Lehfeldt, Anders W. Berthelsen og Mia Lyhne. Stykket handler ifølge Peter Frødin om alle de hemmeligheder, rygter og mysterier, der florerer om Tivoli. Bl.a. skulle der bo utroligt mange glemte børn i huler og gange under Tivoli. Der er premiere i maj 2018.

New York City Ballet
Balletten får også fint besøg af New York City Ballet i Tivolis Koncertsal fra onsdag den 15. august til søndag den 19. august 2018.