Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 13/02/18

Thomas Skov - den lille forskel

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Oplev et virkelig sjovt foredrag af Thomas Skov, hvor han med masser af humor og selvironi stiller skarpt på forskellen mellem kvinder og mænd.

Brugeromtale
Oprettet af: Gladsaxe Bibliotekerne 13. feb 2018
Senest redigeret af Gladsaxe Bibliotekerne 13. feb 2018

Kvinder tager til Paris for at se Mona Lisa – mænd tager til Paris for at knalde. Kvinder kan spotte tomatsovs på køkkenlågerne på en kilometers afstand – mænd lider af tomatsovsblindhed.Kvinder kan snakke om samme emne i timevis – mænd taler ikke.

Forskellen på mænd og kvinder er…. noget, mange har ledt efter i årevis. Men er der overhovedet forskel, og må der overhovedet være forskel, når ligestilling er et sprængfarligt tema i medierne?

JA! Det mener Thomas Skov i hvert fald. Det er forskellene, der giver det hele krydderi. I gennem 7 år har han levet sammen med sin hustru Emilie, og det går dagligt op for ham, hvor forskellige de er. Thomas Skov har samlet en lang række forskelligheder mellem ham og Emilie og lavet en grov generalisering. Her fortæller han, hvordan han har lært at leve med en hustru, der snakker fanden et øre af, og som altid kan spotte, hvis han har været sløset med rengøringen.

På selvironisk vis fortæller Thomas Skov, hvordan han får lov til at være en barnlig, konfliktsky og tavs jysk mand i et forhold, som forhåbentlig skal vare i 50 år.

Arrangeret i samarbejde med Gladsaxe Kommunes Personaleforum

Pris 100kr., billetter købes via hjemmesiden

Foto: Thomas Skov

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort