Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 25/09/18

The Woman in Black

Tidspunkt

Krudttønden

Serridslevvej 2
2100 København Ø

Kontakt

35 42 83 62
 

Genre

Performance

Show & Underholdning

Skuespil

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  

The Woman in Black

Brugeromtale
Oprettet af: That Theatre Company 25. sep 2018
Senest redigeret af That Theatre Company 25. sep 2018

Reumert-vindende succes horror hjemsøger Teater Krudttønden IGEN!

The Woman in Black er gotisk horror, når det er bedst. Med skarp præcision når historien et klimaks, der kan skræmme selv den mest garvede gyser-fanatiker. Her er alle ingredienser: et tåget marsklandskab, et isoleret stort hus og et spøgelse, der søger hævn for sit døde barn.

Den aldrende advokat Arthur Kipps er besat af tanken om, at en forbandelse hviler over ham og hans familie. I et forsøg på at uddrive forbandelsen ansætter Kipps en ung skuespiller til at genfortælle en traumatisk begivenhed, han mener har kastet en skygge over sit liv.

Som ung advokat er Arthur Kipps blevet sendt fra London til en afsidesliggende landsby for at organisere et dødsbo efter en afdød kvinde. Efter sin ankomst går det hurtigt op for advokaten, at hele byen holder på en hemmelighed som ingen vil ud med. Noget er helt galt i det store, nu ubeboede hus, hvor Kipps skal opholde sig.

Seancen med Kipps og den unge skuespiller starter uskyldigt, men da de når ind til Kipps mørkeste minder bliver det starten på en uhyggelig rejse ingen af dem kan stoppe.

The Woman in Black repræsenterer alt det der er fantastisk ved at gå i teatret. Her skabes suspense, atmosfære og illusion i et nærværende og intimt teaterrum.

Kom ikke alene!

Forestillingen har været spillet på London´s West-End  i over 25 år, fordi det er den bedste gyserfortælling skrevet til teatret.

Det er 4 år siden vi sidst opførte The Woman in Black. Her vandt Benjamin Stender en Reumert for Årets Talent for sin medvirken i stykket.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort