Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 05/05/09

Teatret Zeppelin

  • Foto: Ikke oplyst

Familieteater for børn i skolealderen, unge og voksne.

Alsidigt repertoire, blandt andet dramatisering af nye og gamle litterære klassikere. Zeppelin laver et par årlige egenproduktioner og har desuden gæstespil med børne- og ungdomsteatre fra hele landet.

Brugeromtale
Oprettet af: Teatret Zeppelin 5. maj 2009

Teatret Zeppelin er et lille storbyteater, centralt beliggende i smukke lokaler i Valdemarsgade på Vesterbro, og er det eneste børne- og familieteater i bydelen.
Teatret profilerer sig som et stationært moderne familieteater. Vores målgruppe er børn fra 7 år og op og voksne. Vores primære publikum er familier i det storkøbenhavnske og sjællandske område, samt skoler og fritidsordninger.
Teatrets særegenhed er nydramatiseringer af store børnebogsklassikere. Vi lægger vægten på historier, som børn og voksne læser og oplever sammen, opført med fantasi, inderlighed og professionalisme, og altid med barnet i centrum. Dette er teatrets kendemærke. Se meget mere på www.zeppelin.dk

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.