Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 04/10/12

Teaterkritiker Anne Middelboe Christensen LIVEanmelder forestilling

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 35966 4. okt 2012
Senest redigeret af Bruger 35966 12. okt 2012

Dagbladet Informations teaterkritiker, Anne Middelboe Christensen, LIVE-anmelder Pernille Gardes »Circus of Life«

Fredag den 9. november
Dansehallerne, Lille Carl

Kl. 20 »Circus of Life«
Kort pause
Kl. 21.10 Live-anmeldelse og debat med publikum

Forestillinger ser man i teatret. Anmeldelser læser man i avisen. Denne aften får du det hele – og anmeldelsen oven i købet live fra anmelderen selv. Brutal eller begejstret?

Vi har inviteret Dagbladet Informations teaterkritiker, Anne Middelboe Christensen, til at anmelde »Circus of Life« live fra scene efter forestillingen og fortælle om sine mellemregninger. Hvad har trukket op, hvad ned og hvorfor? Anne Middelboe Christensen samler op på fore-stillingens forskellige elementer og fortæller om, hvordan de spiller sammen i afgørelsen. Hun kommer også ind på anmelderens egen oplevelse og redegør for de objektive og subjektive kriterier – og hvad der – i dette tilfælde – er udslagsgivende.

Efter anmeldelsen er der åben debat mellem publikum og Anne Middelboe Christensen.

Udover at give en ekstra dimension til aftenens kunstneriske oplevelse, håber vi, aftenen vil byde på spændende bryderier mellem anmelder og publikum – og ikke mindst være en øjenåbner for publikums møde med moderne dans.

Anne Middelboe Christensen er aktuel med bogen
»BEGEJSTRING & BRUTALITET – en guide til anmelderens rolle« (Informations Forlag). Bogen er et indspark i debatten om anmeldelser – og tegner et portæt af anmeldelsens position i samtidens mediestrøm og kunstkritik og anmelderens forpligtelser over for kunstnere og læsere.

Anne Middelboe Christensen har været teaterkritiker ved Dagbladet Information siden 1995 og ved børneteateravisen.dk siden 2004 samt medlem af juryen bag Årets Reumert siden 2008. Anne Middelboe Christensen er cand.mag. i dansk og teatervidenskab og har været ekstern lektor i Kulturjournalistik ved Københavns Universitet siden 1995.

Billetkøb til forestillingen »Circus of Life« på teaterbilletter.dk - Live-anmeldelsen er en del af arrangementet.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register