Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 20/09/12

Teaterkoncert med fugleband

  • Hvidvinget måge ( Larus glaucoides )på havnen i Hirtshals februar uge 7 2012. Til venstre ses en 2. K fugl, en første vinter ungfugl, der altså kom ud af ægget sidste forår. Til højre en næsten fuldt udvokset 4 K stadig med mørke tegninger på næbspids, men med den udvoksede fugls lysedragt uden antydning af mørketegninger. Hvidvinget måge er sjælden gæst og blæst herned fra nordatlanten og Island af den kraftige storme i vinterens løb.  Foto: Steffen OrtmannHvidvinget måge ( Larus glaucoides )på havnen i Hirtshals februar uge 7 2012. Til venstre ses en 2. K fugl, en første vinter ungfugl, der altså kom ud af ægget sidste forår. Til højre en næsten fuldt udvokset 4 K stadig med mørke tegninger på næbspids, men med den udvoksede fugls lysedragt uden antydning af mørketegninger. Hvidvinget måge er sjælden gæst og blæst herned fra nordatlanten og Island af den kraftige storme i vinterens løb. Foto: Steffen Ortmann
Teater Grobs forestilling »Børn er dumme« har spillet siden starten af måneden, men lørdag kan man opleve en særlig højtflyvende version af forestillingen.

Denne dag omdannes den nemlig til det, teatret selv kalder en »ornitologisk totaloplevelse«. Der er tale om en teaterkoncert med bandet Dans & Lær, som har bygget deres elektroniske musik op omkring fuglelyde fra et gammelt ornitologisk kassettebånd.

Man behøver ikke være nogen ørn ud i det ornitologiske for at finde teaterkoncerten interessant; Dans & Lær har nemlig høj underholdningsværdi også selv om man ikke interesserer sig for den lærdom, der ligger i musikken.

Bandet medbringer også ornitologen Ole Geertz-Hansen, som netop lægger stemme til det bånd, Dans & Lær har baseret deres musik på.

Han vil bruge næbbet flittigt og bidrage til musikken med historier fra fuglenes verden.Det visuelle element er lagt i hænderne på tegneren Jens Olesen, som man måske vil genkende fra naturprogrammer på DR.Jens Olesen vil live-tegne en række fugle i takt til musikken.

Hvad: Teaterkoncert med fugleband
Hvor: Teater Grob, Nørrebrogade 37
Hvornår: Lørdag 22. sept. kl. 20
Hvordan: Billetten.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort